Υπερήφανη μαμά η Madonna - Η φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της από την τελετή αποφοίτησής τους

Υπερήφανη μαμά η Madonna - Η φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της από την τελετή αποφοίτησής τους
Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Μadonna αισθάνεται πλήρης και ευτυχισμένη δίπλα στα παιδιά της όπως άλλωστε κάθε μητέρα.

Οι θαυμαστές της βασίλισσας της pop απολαμβάνουν όσο τίποτα να βλέπουν φωτογραφίες τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της - βιολογικών και υιοθετημένων.

Πρόσφατα οι δίδυμες κόρες της Μadonna, Stella και Estere, αποφοίτησαν από το δημοτικό σχολείο. Όπως ήταν αναμενόμενο η Madonna είχε έναν σημαντικό λόγο για να το γιορτάσει και για αυτό μοιράστηκε με περηφάνια μια γλυκιά φωτογραφία που δείχνει τα δύο κορίτσια ντυμένα με καπέλα και τηβέννους, να είναι ευτυχισμένα για την επιτυχία τους.

Madonna: Ο όμορφος χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τα παιδιά της

Οι δίδυμες Stella and Estere έλαμπαν από ευτυχία ενώ εξέπεμπαν αυτοπεποίθηση σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

madonna_1.jpg

Η Madonna που είναι ιδιαιτέρως περήφανη για τα παιδιά της υιοθέτησε τη Stella και την Estere από το Μαλάουι το 2017 και με αυτά τα δύο κορίτσια η διάσημη τραγουδίστρια έγινε μητέρα έξι παιδιών.

Η οικογένεια όμως της Madonna έχει επίσης άλλα τέσσερα παιδιά: τις κόρες της Mercy και Lourdes και τους γιους της David και Rocco.

madonna-1.jpg

H τραγουδίστρια υιοθέτησε τα διδυμάκια όταν εκείνα ήταν μόλις 4 ετών. Να θυμίσουμε ότι η μητέρα των δύο κοριτσιών πέθανε μετά από τον τοκετό, ενώ ο πατέρας τους δεν μπορούσε να τις αναθρέψει και τις άφησε σε ένα ορφανοτροφείο στο Λιλόνγκουε του Μαλάουι, για να τα υιοθετήσει στη συνέχεια η Madonna.

{https://www.instagram.com/p/CrJYTcZguaf/}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2023 - 09:46