Είχε η Jennifer Lawrence σχέση με τον Liam Hemsworth όταν εκείνος ήταν με την Miley Cyrus; Απαντά η ίδια πρώτη φορά

27.06.2023
Είχε η Jennifer Lawrence σχέση με τον Liam Hemsworth όταν εκείνος ήταν με την Miley Cyrus; Απαντά η ίδια πρώτη φορά
Μεγάλη συζήτηση εδώ και χρόνια γύρω από αυτή τη φήμη ενώ το τελευταίο hit της Miley Cyrus, Flowers, λέγεται ότι είναι μια σαφής αναφορά στη συγκεκριμένη απιστία που ουσιαστικά έδωσε και τη χαριστική λήξη στη σχέση του διάσημου ζευγαριου΄.

Mια παλιά ιστορία που, όμως, παραμένει επίκαιρη, όπως φαίνεται. O Liam Hemsworth και η Jennifer Lawrence είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στις ταινίες Hunger Games. Εκείνος ήταν ζευγα΄ρι με τη Miley Cyrus, όμως η φήμη για τη σχέση που οι δύο συμπρωταγωνιστές ανέπτυξαν οδήγησε στη ρήξη της σχέσης και στον τελικό χωρισμό.

Η Jennifer Lawrence είχα παραδεχτεί ότι οι δυο τους είχαν ανταλλάξει μόνο ένα φιλί εκτός ταινίας και τώρα απαντά δημόσια και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Τώρα, ποιος τα πιστεύει αυτά που λέει, "παίζεται".

Liam Hemsworth: Ετοιμάζεται να υποβάλλει μήνυση στη Miley Cyrus - Το έγγραφο που αποκάλυψε την κίνησή του

Στην εκπομπή του Andy Cohen εμφανίστηκε η Lawrence και έπαιξε μαζί του το παιχνίδι The Plead The Fifth. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο παρουσιαστής ρώτησε ανοιχτά την ηθοποιό σχετικά με το βίντεο του τραγουδιού Flowers της Miley Cyrus και την όλη θεωρία που θέλει να κρύβει ένα μήνυμα προς εκείνη που "της διέλυσε τη σχέση" αλλά τώρα δεν τη νοιάζει κιόλας!

"Αναληθές", είπε εκείνη συμπλη΄ρωνοντας πως πρόκειται για "απόλυτη φήμη". "Όλοι ξέρουμε ότι φιληθήκαμε μόνο μια φορά και αυτό ήταν χρόνια αφού είχαν χωρίσει", είπε η Jennifer ενώ και συμπλήρωσε πως όλα όσα ακούστηκαν για το τραγούδι τα θεώρησε απλά μια σύμπτωση.

{https://www.instagram.com/p/Ct_visGs9Vx/}

Ο Liam, αλήθεια, τι λέει; Και η Miley ακούει;

Lady Gaga ή Miley Cyrus; Το βίντεο που μπέρδεψε τους followers

Ιδού ολόκληρη η συνέντευξη

{https://www.youtube.com/watch?v=eUBq8Y2a464}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2023 - 09:36