Liam Hemsworth: Ετοιμάζεται να υποβάλλει μήνυση στη Miley Cyrus - Το έγγραφο που αποκάλυψε την κίνησή του

03.03.2023
Φωτογραφία από τον γάμο του ζεύγους τον Δεκέμβριο του 2018, όπως την είχε μοιραστεί η Miley στο instagram της
Φωτογραφία από τον γάμο του ζεύγους τον Δεκέμβριο του 2018, όπως την είχε μοιραστεί η Miley στο instagram της photo: @mileycyrus
Στις αρχές του χρόνου η Miley Cyrus κυκλοφόρησε το τραγούδι Flowers, το οποίο σάρωσε στο Spotify για αρκετές εβδομάδες. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τότε ότι δύο μήνες αργότερα ο πρώην της, Liam Hemsworth θα ετοίμαζε μήνυση εις βάρος της επειδή θεωρεί ότι θίγεται από το τραγούδι.

Όλα ξεκίνησαν από ένα έγγραφο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το οποίο ο Αυστραλός ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έχει πληγεί η φήμη του, κάτι που θα τον εμπόδιζε να είναι μέρος του καστ της νέας σεζόν της σειράς The Witcher. Οπότε σχεδιάζει να κινηθεί νομικά.

{https://twitter.com/mcgiftz/status/1630655762350452737}

Προς το παρόν, είναι άγνωστο αν το έγγραφο είναι γνήσιο αν και δεν υπάρχει επίσημη διάψευση από την πλευρά του ηθοποιού, ο οποίος χώρισε πριν από 4 χρόνια με την τραγουδίστρια, μετά από οκτώ μήνες γάμου.

Liam Hemsworth: Η πρώτη -και τελευταία- ανάρτηση για τον χωρισμό του από τη Miley Cyrus

Η αλήθεια είναι ότι όσο και αν ψάξει κανείς στους στίχους του Flowers, δεν αναφέρουν ποτέ το όνομα του Liam Hemsworth ούτε υπάρχει έμμεση αναφορά σε αυτό. Ωστόσο αναφέρονται στο «When I was your man» του Bruno Mars, το αγαπημένο τραγούδι του ηθοποιού, το οποίο αφιέρωσε στη Miley Cyrus κατά τη διάρκεια του γάμου τους στα τέλη του 2018.

Η φήμη είναι ότι η 30χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το Flowers για να εκτονώσει τον θυμό της όταν υποτίθεται ότι έμαθε για τις απιστίες του Αυστραλού ηθοποιού, όμως το σίγουρο είναι ότι ακόμα και αν είναι αληθινό το έγγραφο, ο Liam Hemsworth δύσκολα θα κέρδιζε τη δίκη για βλάβη στην εικόνα του, αφού η Miley Cyrus δεν τον αναφέρει ποτέ στους στίχους του τραγουδιού.

Είναι επίσημο: Ο Liam Hemsworth κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - Η αντίδραση της Miley Cyrus

Από την άλλη, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δημοσιεύσει μια αντίστροφη μέτρηση στο Instagram της, η οποία αφορά την κυκλοφορία του Flowers Demo, της αρχικής και μη ρετουσαρισμένης εκδοχής του τραγουδιού, το οποίο θα είναι κατά 10 δευτερόλεπτα μεγαλύτερο.

{https://www.youtube.com/watch?v=G7KNmW9a75Y}