Matthew McConaughey: Η σύζυγός του αποκάλυψε το κρυφό ταλέντο του μέσα από μια φωτογραφία

Matthew McConaughey: Η σύζυγός του αποκάλυψε το κρυφό ταλέντο του μέσα από μια φωτογραφία
Ο Matthew McConaughey είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός με ερμηνείες σε κάθε είδος ρόλου. Δεν γνωρίζαμε όμως, μέχρι τώρα, ότι έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην κομμωτική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Camilla Alves και όπως φαίνεται, τουλάχιστον οι δύο γιοι του, εμπιστεύονται τον μπαμπά τους να τους κουρέψει. Η Alves μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία του McConaughey να κουρεύει τον μικρότερο γιο τους, τον 10χρονο Livingston.

«Μετά αυτό συνέβη…», έγραψε η Alves στη λεζάντα της ανάρτησης, στην οποία πολλοί fans σχολίασαν ξαναζώντας τα περίεργα κουρέματα που τους έκαναν οι γονείς τους ως παιδιά (και η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και τόσο επιτυχημένα). Στη φωτογραφία φαίνεται και ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, ο 14χρονος Levi, ο οποίος μοιάζει απίστευτα με τον μπαμπά του.

{https://www.instagram.com/p/CpIrx-zPvlK/}

Η Kate Hudson και ο Matthew McConaughey παραδέχονται: «Φιλιόμαστε ωραία»!

Η οικογένεια γιόρτασε στις 23 Ιανουαρίου τα 13α γενέθλια της κόρης τους Vida, με την Alves να μοιράζεται στο Instagram μια φωτογραφία της πανέμορφης κόρης της λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας της. Δίπλα της είναι ο στενός φίλος της οικογένειας, Woody Harrelson.

{https://www.instagram.com/p/CnxV8HdyCXx/}

Matthew McConaughey - Camila Alves: Οι 6 βασικοί και αυστηροί κανόνες ανατροφής που ακολουθούν με τα παιδιά τους

Ο McConaughey και η Alva θέλουν να κρατάνε τη ζωή των παιδιών τους σε μεγάλο βαθμό ιδιωτική, ωστόσο μιλάνε συχνά για τον τρόπο ανατροφής τους. Το 2020 ο McConaughey αποκάλυψε στο Town and Country ότι είναι περισσότερο ο γονέας του «ναι». «Μερικές φορές το να αγαπάς τα παιδιά σου σημαίνει να τους δίνεις ακριβώς αυτό που θέλουν. Άλλες φορές, σημαίνει αγάπη σε δύσκολες συνθήκες. Οι εύποροι άνθρωποι μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ότι θέλουν, αλλά συνήθως δεν πρόκειται να πάρουν αυτό που χρειάζονται. Το να αγαπάς ένα παιδί είναι πολύ πιο δύσκολο, αν πραγματικά σε νοιάζει», είπε.