Salma Hayek: Ο γάμος παρά τη θέλησή της και η διπλή επέτειος

Salma Hayek: Ο γάμος παρά τη θέλησή της και η διπλή επέτειος
Tελικά, έρχεται κάποια στιγμή που όλα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα σου πούμε γιατί το λέμε αυτό: Πόσα ζευγάρια ξέρεις που γιορτάζουν δύο επετείους; Η Salma Hayek και ο σύζυγός της, François-Henri Pinault είναι ένα από αυτά.

Την αποκάλυψη την έκανε η ηθοποιός λέγοντας ότι η πρώτη τους επίσημη γαμήλια τελετή στο Παρίσι ήταν κάπως ανορθόδοξη και για πάνω από μια δεκαετία κανείς δεν γνώριζε αυτό το μυστικό.

Το ζευγάρι με τις δύο επετείους, την πρώτη στις 14 Φεβρουαρίου και τη δεύτερη στις 25 Απριλίου, αρραβωνιάστηκε το 2007 και τελικά παντρεύτηκε το 2009. Γιατί όμως το καθυστέρησε;

{https://www.instagram.com/p/BiuhgUfhMWQ/}

Η ηθοποιός εξήγησε ότι καθυστερούσε γιατί φοβόταν πολύ τον γάμο και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει σε αυτή την ιδέα. Συγκεκριμένα είπε «Στην πραγματικότητα δεν πίστευα στον γάμο. Δεν ήθελα να τον παντρευτώ. Και δεν έφυγε όταν δεν ενέδωσα, έπρεπε να επιμένει μέχρι να τα καταφέρουμε. Εγώ όμως ήμουν τρομοκρατημένη».

Salma Hayek: Στα 56 της λέει «όχι» στα botox και αποκαλύπτει τα μυστικά για να αντιμετωπίζει τον χρόνο με φυσικό τρόπο

Ο Pinault όμως την ήθελε τόσο πολύ για γυναίκα του που επινόησε ένα σχέδιο με την οικογένεια της Hayek για να βεβαιωθεί ότι θα μπορούσε επιτέλους να τα καταφέρει. «Δεν ήξερα καν ότι θα παντρευόμουν εκείνη τη μέρα. Ήταν σαν παρέμβαση... απλά με πήγαν στο δημαρχείο. Οι γονείς μου, ο αδελφός μου, ήταν όλοι μαζί μου. Είχα φοβία για το γάμο», εξήγησε η ηθοποιός.

Οι οικογένειες του Pinault και της Hayek που συμμετείχαν σε αυτό το σχέδιο κανόνισαν να πάνε όλοι μαζί στο δημαρχείο χωρίς να πουν στη Salma ότι είχαν κανονίσει τον γάμο ενώ είχαν οργανώσει και μια μικρή γιορτή μετά.

«Με έσυραν εκεί. Ήμουν αγχωμένη. Και μετά, υπήρχε ένα γεύμα στο σπίτι των γονιών του», είπε η Hayek. «Η πεθερά μου, που είναι το πιο καλόγουστο άτομο όσον αφορά στη διασκέδαση, είχε ήδη ετοιμάσει το μεσημεριανό γεύμα. Δεν είχα επιλογή».

{https://www.instagram.com/p/CAu2yOWpi96/}

Τελικά αφού παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπούσε, η Hayek ξεπέρασε τους φόβους της και τελικά είπε το «ναι» για μια μεγαλύτερη γιορτή.

Salma Hayek: Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα (αν και ανορθόδοξα) στο Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στη συνέχεια, μετά από περίπου δύο μήνες, έκαναν μια πολύ πιο μεγαλειώδη τελετή στη Βενετία, στην οποία ήταν καλεσμένοι πρωτοκλασσάτα ονόματα, όπως η Penélope Cruz, ο Woody Harrelson, η Charlize Theron και πολλοί άλλοι.

{https://www.instagram.com/p/CUYDzWctcFr/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.03.2023 - 18:16