Η Pamela Anderson, το πλούσιο μπούστο, το botox και τα γκρίζα μαλλιά

01.03.2023
Η Pamela Anderson, το πλούσιο μπούστο, το botox και τα γκρίζα μαλλιά
photo: @pamelaanderson
H Pamela Anderson ήταν για δεκαετίες το ξανθό κορίτσι που ξετρέλαινε με την εμφάνισή της τον ανδρικό πληθυσμό. Στα 55 της πλέον, το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την ηλικία της ενώ τα σοφά της λόγια μπορούν να βοηθήσουν όποια γυναίκα νιώθει ότι έχει ανασφάλειες και φοβάται να μεγαλώσει.

Δεν στηρίζεται μόνο στην ομορφιά της

Αν δεν το γνώριζες, η Anderson είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα. Είναι χορεύτρια, συγγραφέας και υποστηρίκτρια της PETA και μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της, η Pamela έχει κερδίσει και τα social media. Η σεξοβόμβα της δεκαετίας του '90 μας δείχνει σήμερα μια πλευρά της που δεν έχουμε ξαναδεί.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήμουν ποτέ κάποια γυναίκα που ήταν πανέμορφη. Απλά ήμουν πιο πολύ αστεία» λέει η Pamela και παραδέχεται ότι παρά το γεγονός ότι κατέκτησε τον τίτλο του συμβόλου ομορφιάς εκείνη την εποχή, ήταν πάντα ταπεινή όσον αφορά στην εμφάνισή της.

{https://www.instagram.com/p/Copp5EUJ-Op/}

Αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου με αγάπη

Και όμως μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά η σταρ του Baywatch παραδέχτηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι το να μεγαλώνει είναι κάτι που την ενθουσιάζει πραγματικά: «Ανυπομονώ να δω τον εαυτό μου να μεγαλώνει. Πάντα έλεγα ότι θα με αναγνώριζα μεγάλη στον καθρέφτη. Θέλω να αφήσω τα μαλλιά μου να γκριζάρουν, να φορέσω το ψάθινο καπέλο μου, να μη φορέσω μακιγιάζ».

Η Anderson εξήγησε ότι δεν έχει εμμονή με το να δείχνει νεότερη από ότι είναι και δεν παρεμβαίνει στη φυσική κατάσταση των πραγμάτων: «Πολλές γυναίκες που είναι από τη φύση τους καλλονές, δυσκολεύονται πολύ με τη γήρανση. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο για μένα και δεν θέλω να το κυνηγήσω και δεν θέλω να κάνω όλα τα τρελά πράγματα στον εαυτό μου».

{https://www.instagram.com/p/Cmey-N3PqWr/}

Δεν κάνει πλέον αισθητικές επεμβάσεις

Μάλλον όταν φέρνεις την Pamela στο μυαλό σου φέρνεις μαζί και το πλούσιο μπούστο της. Και είναι φυσικό, αφού ήταν από τις γυναίκες που τη δεκαετία του '90 έκανε αυξητική στήθους. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι, το 1999, η Anderson, στο μεταξύ το μείωσε και μέχρι σήμερα δεν έχει ξαναβάλει ενθέματα.

Επίσης, έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει μπότοξ στο παρελθόν, αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν της ταίριαζε: «Δοκίμασα το μπότοξ. Ένιωσα ότι τα μάτια μου βυθίστηκαν στο κεφάλι μου τόσο πολύ που δεν έμοιαζα πια με αυτή που ήμουν! Δεν ασχολούμαι πλέον με όλα αυτά».