Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Στα μπουζούκια μετά το θανατηφόρο τροχαίο η νικήτρια του GNTM 2021

01.03.2023
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Στα μπουζούκια μετά το θανατηφόρο τροχαίο η νικήτρια του GNTM 2021
Photo: NDP Photo Agency
Μια βραδιά στο Yton πέρασε με τον συνοδό της η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και, φυσικά, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Γνωρίσαμε την Κυβέλη Χατζηευστρατίου μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM του 2021 το οποίο κέρδισε, μάλιστα, έχοντας δείξει έναν πολύ ιδιαίτερο - και για πολλούς τον μόνο ενδιαφέροντα εκείνης της σεζόν - χαρακτήρα.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη ανάρτηση της νικήτριας του φετινού GNTM είχε τεράστιο ενδιαφέρον

Διατηρώντας πάντα ένα χαμηλών τόνων προφίλ η 20χρονη καλλονή δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ παρά μόνο μέσα από τη δουλειά της ως μοντέλο με διάφορα projects που της έφερε η νίκη στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Αυτό, όμως, μέχρι τον Οκτώβριο του 2022 όταν έγινε γνωστό ότι ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνη παραβίασε κόκκινο σηματοδότη στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ένας 60χρονος, ο οποίος, τραυματίστηκε θανάσιμα. Η Κυβέλη συνελήφθη αμέσως και από τα τοξικολογικά αποτελέσματα που έγιναν γνωστά αργότερα προέκυψε ότι τα ποσοστά αλκοόλ που βρέθηκαν στο αίμα της ήταν κατά πολύ ανώτερα του επιτρεπτού ορίου.

{https://www.instagram.com/p/CYw4AWbsfip/?hl=el}

Το μοντέλο συνέχισε να κρατά χαμηλό προφίλ, ενώ δικοί της ΄ανθρωποι ανέφεραν ότι δεν είναι καλά και ότι "όλο αυτό που της συμβαίνει είναι πολύ άδικο και δεν θα γινόταν αν δεν ήταν γνωστή".

Χθες το βράδυ, όμως η Κυβέλη αποφάσισε να βγει έξω και πήγε στο Yton το μαγαζί όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, όπου και διασκέδασε - διακριτικά πάντα - με την παρέα της. Ιδού και οι φωτογραφίες από τη βραδιά.

6328_kiveli_xatziefstratioy_1222023-1.jpg

6360_kiveli_xatziefstratioy_1222023-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 01.03.2023 - 16:16