Τραγωδία στα Τέμπη: Από τύχη δεν ανέβηκαν στο τρένο η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος - Η ανάρτηση που σοκάρει

01.03.2023
Τραγωδία στα Τέμπη: Από τύχη δεν ανέβηκαν στο τρένο η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος - Η ανάρτηση που σοκάρει
Μαύρη μέρα για την Ελλάδα σήμερα καθώς θρηνεί τα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος που συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ, στα Τέμπη. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος επρόκειτο να ταξιδέψουν με το μοιραίο τρένο αλλά τα σχέδιά τους άλλαξαν τελευταία στιγμή.

Οι ειδήσεις από τα Τέμπη, όπου τα σωστικά συνεργεία καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανασύρουν μέχρι και τον τελευταίο ζωντανό - έστω και τραυματισμένο - επιβαίνοντα μέσα από την άμορφη μα΄ζα που δημιουργήθηκε μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση μιας επιβατικής και μίας εμπορικής αμαξοστοιχίας χθες βράδυ, έρχονται με αρνητικό πρόσημο, δυστυχώς.

Ο αριθμός των νεκρών (32), όπως και τον τραυματιών (85), ολοένα και μεγαλώνει με τους αγνοούμενους να φτάνουν, αυτή τη στιγμή τους 20.

Τα social media έχουν γεμίσει με το μαύρο του πένθους καθώς και με ευχές συμπαράστασης στους τραυματίες και τους συγγενείς που έχασαν, ή ψάχνουν ακόμη, δικούς τους ανθρώπους.

Μεταξύ των αναρτήσεων που έγιναν με αυτή τη μελανή αφορμή, είδαμε και εκείνες που πλάι στη λύπη για το χαμό τόσων ανθρώπων έφεραν και την ευγνωμοσύνη για την τύχη που, για κάποιον λόγο, ενδεχομένως τους έσωσε τη ζωή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Φιντιρίκο ο οποίος, όπως αποκάλυψε μέσω story του, επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα, με τη συγκεκριμένη αμαξοστοιχία, όμως τα σχέδιά τους χρειάστηκε να αλλάξουν την τελευταία στιγμή.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις

"Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο", γράφει ο επιχειρηματίας εξηγώντας στη συνέχεια πως "καθαρά λόγω τύχης που στην αρχή φαινότανε αναποδιά", χρειάστηκε να αλλάξει το εισιτήριο, το οποίο και φωτογραφίζει στο story του.

"Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023", συνεχίζει ο Δημήτρης Φιντιρίκος στην ανα΄ρτηση που έκανε repost και η Κατερίνα Δαλάκα.

10.jpg

Το ζευγάρι είχε χωρίσει λόγω της επιμονής της Κατερίνας Δαλάκα να συμμετάσχει στο Survivor All Star φέτος, όμως μόλις εκείνη επέστρεψε (νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζε λόγω της αποβολής της) οι δυο τους, φαίνεται ότι τα βρήκαν ξανά, δίνοντας στη σχέσης τους, που μετρά από το 2019, μια ακόμη ευκαιρία.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.03.2023 - 15:34