Heidi Klum: Γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με ολόγυμνη φωτογραφία μαζί με τον άντρα της

28.02.2023
Heidi Klum: Γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με ολόγυμνη φωτογραφία μαζί με τον άντρα της
Πάντα ερωτευμένοι και ιδιαίτερα ενεργοί στα social media η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz γιορτάζουν τον έρωτά τους με κάθε αφορμή, και δημόσια.

Eίναι από αυτές τις σχέσεις που λατρεύεις να βλέπεις. Η Heidi Klum είναι παντρεμένη με τον Τom Κaulitz και είναι πολύ ερωτευμένοι. Για του λόγου το αληθές το διάσημο μοντέλο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τους εορτασμούς της επετείου τους. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το ζευγάρι πέρασε μια ολόκληρη μέρα αγκαλιά στο κρεβάτι να φιλιέται, απολαμβάνοντας μια τούρτα, γυμνοί κάτω από μια θάλασσα από μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς [η τελευταία στο carοusel της παρακάτω ανάρτησης]

{https://www.instagram.com/p/Co-K5fDr-iq/}

Να θυμίσουμε ότι η Heidi και ο Tom παντρεύτηκαν το 2019 και μόλις πέρυσι η Heidi μίλησε για την κριτική που αντιμετωπίζει λόγω της διαφοράς ηλικίας τους (έχουν 16 χρόνια) λέγοντας «Είναι το πιο εκπληκτικό άτομο. Πολλοί άνθρωποι, ξέρετε, δεν το έβλεπαν θετικά όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε για πρώτη φορά επειδή είμαι 16 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν. Αλλά ακόμα και έτσι, νιώθω ότι είναι σωστό όταν κλείνεις την πόρτα στο σπίτι και ξέρεις τι έχεις μαζί σου, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Η Heidi Klum τεσσάρων μηνών έγκυος στην πασαρέλα της Vicoria' s Secret

«Πρέπει να αποκοπείς από όλο τον θόρυβο γύρω σου. Δεν σε επευφημούν πάντα όλοι σε όλα όσα κάνεις», πρόσθεσε η Heidi. «Αλλά νιώθω ότι πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Και με έκανε χαρούμενη. Και είμαστε ακόμα χαρούμενοι και περνάμε υπέροχα μαζί. Νιώθω ότι είχα πάντα αυτή τη στάση στη ζωή μου και έχω αποτύχει έχοντας αυτή τη στάση πολλές φορές επίσης. Δηλαδή, αυτός είναι ο τρίτος γάμος μου! Και πάντα ασχολιόμουν με πράγματα όπως, “Ω, ναι, αυτό είναι!”. Και νιώθω ότι έτσι πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου. Δεν μπορείς από την αρχή να σκεφτείς, "Ω, τι μπορεί να συμβεί αργότερα στο δρόμο;"»

Δεν έχεις άδικο Heidi...

Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi

https://www.instagram.com/p/Co-K5fDr-iq/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4f3e7856-32b2-4562-bb33-39b14c642f22

Τελευταία τροποποίηση στις 28.02.2023 - 17:46