Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδυνή έξοδος με τους γονείς της - Η ομοιότητα με τον πατέρα της

28.02.2023
Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδυνή έξοδος με τους γονείς της - Η ομοιότητα με τον πατέρα της
photo: @zetamakrypoulia
Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει τους γονείς της και το παραδέχεται σε κάθε ευκαιρία. Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" σε πρόσφατη οικογενειακή έξοδο.

Ο Κώστας και η Κική Μακρυπούλια βρίσκονται πάντα στο πλευρό της κόρης τους και, γιατί όχι, διασκεδάζουν συχνά μαζί της. Οι τρεις τους, με την υπόλοιπη παρέα βρέθηκαν στο Vox το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας όπου και απόλαυσαν τον στενό φίλο της Ζέτας, Θανάση Αλευρά στην παράσταση "40 + Βγαίνω".

Οι τρεις τους πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό όπου, για ακόμη μία φορά, φαίνεται πως παρόλο που δεν μοιάζει ιδιαίτερα σε κάποιον από τους δυο γονείς της, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει πάρει τα μάτια και το βλέμμα του πατέρα της.

makrypoulia_1.jpg

Το ίδιο βράδυ, στο Vox βρέθηκαν και η Ματίνα Νικολάου με τον σύζυγό της, Βασίλη Πορφυράκη, οι οποίοι πόζαραν και με τον πρωταγωνιστή αλλά και η Άριελ Κωνσταντινίδη.

alevras.jpg

ariel-konstantinidi.jpg

Πέρα από την παράσταση 40 + Βγαίνω, ο ταλαντου΄χος Θανάσης Αλευράς συμμετέχει φέτος στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ, "Νούμερα"

{https://www.instagram.com/p/CmPODh3j9JD/}

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε, μεταξύ άλλων, γιατί έχει "εξαφανιστεί" τον τελευταίο καιρό. Με λίγα λόγια, η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ εξήγησε πως είχε δώσει ουκ ολίγες συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια καιη αγωνία του πώς αυτές θα προβάλλονταν και τι απόηχο θα είχαν την εξάντλησαν εξ ου και θέλησε να απέχει γενικότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.03.2023 - 14:28