Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Ξαφνικό διαζύγιο 9 μήνες μετά τον γάμο

28.02.2023
Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Ξαφνικό διαζύγιο 9 μήνες μετά τον γάμο
photo: NDP Photo Agency
Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί - ούτε διαψευσθεί - επίσημα ακόμη, η είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Γιω΄ργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022, ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια σχέσης και λίγο πριν αναχωρήσουν για το παιχνίδι του Star, Asia Express, στο οποίο συμμετείχαν.

Η πρόταση γάμου είχε έρθει δυο χρόνια νωρίτερα και ο παρουσιαστής/tattoo artist είχε μοιραστεί τη στιγμή με όλους τους followers του στο instagram στην επέτειο του "Ναι", τον Ιούλιο του '21.

"2 χρόνια πριν γνωριστήκαμε. 1 χρόνο πριν είπε το ναι... Συνεχίζουμε....”, έγραφε τότε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CRwuYHpr4X5/}

Γιώργος Μαυρίδης: Η αρραβωνιαστικιά του περιγράφει τη μάχη τους με τον κορονοϊό και συγκλονίζει [video]

Οι δυο τους παντρεύτηκαν έχοντας κοντά τους τον 8χρονο (τότε) γιο της Κρίστης Καθάργια και τα σκυλάκια τους ενώ αστειεύτηκαν επανειλημμένα σχετικά με το ότι στο Asia Express πήγαν για τον μήνα του μέλιτος, στην ουσία και "είπαν να κα΄νουν και το παιχνίδι στο μεταξύ".

mavridisgamos4.png

"Ήταν πολύ ωραία, όλα όπως τα θέλαμε. Η δημοσιότητα δεν ήταν κάτι που επιδιώξαμε. Αλλιώς ήταν στο μυαλό μας", είχε πει τότε η ψυχολόγος στης οποίας το instagram account σήμερα δεν βλέπουμε ούτε μία φωτογραφία με τον μέχρι πρότινος σύζυγό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" ο γάμος τους έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό και το διαζύγιο που έχει κατατεθεί, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε άκρως φιλικό πλαίσιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.02.2023 - 13:13