Gigi Hadid και Leonardo DiCaprio βρέθηκαν μαζί στο Μιλάνο αλλά μόνο φιλικά

28.02.2023
Gigi Hadid και Leonardo DiCaprio βρέθηκαν μαζί στο Μιλάνο αλλά μόνο φιλικά
Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα χωρίζουν δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μείνουν φίλοι. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Gigi Hadid και του Leonardo DiCaprio.

Θα μας πεις: «Σιγά, μια σχέση για δύο μήνες είχαν» αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου απαντήσουμε ότι ναι, ήταν μια σύντομη ρομαντική σχέση, αλλά φαίνεται ότι οι δυο τους περνούν ακόμα χρόνο μαζί - φιλικά όμως. Για του λόγου το αληθές το ζευγάρι εθεάθη στο Μιλάνο πριν λίγες ημέρες, με μια πηγή του Entertainment Tonight, όμως, να ξεκαθαρίζει ότι δεν τα έχουν ξαναφτιάξει.

«Η Gigi και ο Leo πέρασαν χρόνο μαζί στο Μιλάνο, αλλά είναι απλώς φίλοι και δεν βγαίνουν μαζί ως ζευγάρι», εξήγησε η πηγή.

«Οι δυο τους τα πάνε καλά και απόλαυσαν χρόνο μαζί με φίλους. Η προτεραιότητα της Gigi είναι η κόρη της και η δουλειά της και σε αυτό εστιάζει αυτή τη στιγμή» είπε η πηγή.

Οι παπαράτσι του TMZ «συνέλαβαν» το ζευγάρι να φεύγει από το εστιατόριο Casa Cipriani με διαφορά δέκα λεπτών. Ο DiCaprio που τους είχε πάρει χαμπάρι έκρυβε το πρόσωπό του καθώς πήγαινε προς το αυτοκίνητό του. Η Hadid ήταν εκεί για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και συγκεκριμένα για την Prada όπου περπάτησε στην πασαρέλα τους. Η παρουσία των παπαράτσι σαφώς δεν ήταν ευπρόσδεκτη και η Hadid φέρεται να προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τον σωματοφύλακά της. Mα τι τραβάνε και αυτοί οι celebrities!

Εκεί ήταν επίσης η Kendall Jenner, η οποία υποτίθεται ότι θα συναντούσε την Hadid εκείνο το βράδυ. «Η Gigi ήταν εκεί για να συναντήσει την Kendall. Aυτή ήταν το ραντεβού της για το βράδυ», εξήγησε η πηγή.

Gigi Hadid: Ποιος είναι ο λόγος που "πάγωσε" τη σχέση με τον Leonardo DiCaprio

Η Hadid και ο DiCaprio φέρεται να ήρθαν κοντά τον Σεπτέμβριο του 2022 και να ήταν μαζί μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων. Από εκεί και πέρα οι δρόμοι τους φαίνεται να χώρισαν καθώς ο DiCaprio έκανε πάρτι σε γιοτ ενώ η Hadid περνούσε τις μέρες της μαζί με την οικογένειά της και την κόρη της Κhai.

Μια πηγή είπε στο People εκείνη την εποχή, «Δεν τον έχει δει εδώ και καιρό. Μόλις αποφάσισε ότι τελείωσε η σχέση μαζί του. Βρίσκονται σε πολύ διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους. Η προτεραιότητα της είναι να είναι μαμά».

Λίγο αργότερα, ο DiCaprio εθεάθη με το μοντέλο Victoria Lamas και στη συνέχεια με το 19χρονο μοντέλο Eden Polani. Kαι η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Με καμία προς το παρόν δεν μπορεί να στεριώσει o Leonardo.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.02.2023 - 12:54