Gigi Hadid: Ποιος είναι ο λόγος που "πάγωσε" τη σχέση με τον Leonardo DiCaprio

03.01.2023
Gigi Hadid: Ποιος είναι ο λόγος που "πάγωσε" τη σχέση με τον Leonardo DiCaprio
Αυτή είναι από τα πιο όμορφα μοντέλα και εκείνος ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. H σχέση τους όμως δεν προχώρησε και οι "κακές γλώσσες" μεταφέρουν το "γιατί".

Παρότι δεν ταίριαζε στο φημολογούμενο ηλικιακό προφίλ των σχέσεων του Leonardo DiCaprio, ο οποίος συνηθίζει να βγαίνει με μοντέλα κάτω των 25 ετών, η Gigi Hadid άρχισε να βγαίνει μαζί του το περασμένο Φθινόπωρο. Ό,ως τα πράγματα δεν οδήγησαν κάπου και πλέον οι λόγοι για τους οποίους η σχέση "πάγωσε" φέρονται να είναι οι εξής:

Το 27χρονο μοντέλο, που είναι επίσης μαμά μιας κόρης δύο ετών, της Khai, από τη σχέση της με τον Zayn Malik, φέρεται να πιστεύει ότι ο τρόπος ζωής του DiCaprio είναι πολύ χαοτικός για αυτήν. Γι' αυτό δεν φαίνεται να την ενοχλεί η ιδέα ότι τώρα ο ηθοποιός βγαίνει με το 23χρονο μοντέλο Victoria Ramos. "Η Gigi δεν έχει την ενέργεια να τρέξει πίσω από τον DiCaprio", είπε μια πηγή στο Page Six. "Η ρουτίνα του είναι υπερβολική για εκείνη".

Ενώ ο DiCaprio δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει παντού jet-setting και να βγαίνει στα κλαμπ όπου και αν βρίσκεται, η Hadid προτιμά έναν πιο ήσυχο τρόπο ζωής για την κόρη της, ενώ παράλληλα ακολουθεί τη διάσημη καριέρα της. Αν και είναι στα 27 της φαίνεται να είναι πολύ ώριμη για τον διάσημο ηθοποιό, έχοντας διαφορετικές προτεραιότητες και ευθύνες από εκείνον.

Οι φίλοι της πάντα υποστήριζαν ότι "η προτεραιότητα της Gidi είναι η κόρη της" και ποτέ δεν επηρεάστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας του Di Caprio και έμεινε πιστή στον εαυτό της, οπότε δεν ενοχλήθηκε από τις φήμες ότι ξεκίνησε να βγαίνει με άλλη γυναίκα. Είναι πολύ απασχολημένη ως μαμά και σούπερ μόντελ για να κυνηγήσει τον οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο.

Έστω... "Πάμε γι' άλλα" και για του δύο πια, και όλα καλά.