Jeremy Renner: Ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από δύο χειρουργεία - Το μήνυμα του Mark Raffalo για προσευχή

03.01.2023
Jeremy Renner: Ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από δύο χειρουργεία - Το μήνυμα του Mark Raffalo για προσευχή
Τα νέα που έρχονται για την κατάσταση του Jeremy Renner είναι ακόμη ανησυχητικά ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα που τον έστειλε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ακόμη ερευνώνται.

Όπως έγινε γνωστό χθες (2/1/2023) ο 51χρονος ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τον χαρακτήρα του Hawkeye στον θαυμαστό κόσμο της Marvel και των Avengers που ερμηνεύει, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την προσπάθειά του να καθαρίσει το χιόνι γύρω από το ράντσο του στη Νεβάδα.

Χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη ακριβώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το "κακό" φαίνεται ότι το εκχονιστικό όχημα/άροτρο το οποίο χρησιμοποιούσε, πέρασε πάνω από το πόδι του Renner (που, όμως μπορεί και να μην ήταν μόνο στο πόδι) προκαλώντας του ακατάσχετη αιμοραγία, ενώ, σύμφωνα με το TMZ, κάποιος γείτονας ήταν εκείνος που τον έσωσε καλώντας ασθενοφόρο. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και δεν μπορούσε να προσεγγίσει όχημα, οπότε ο ηθοποιός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο και υποβλήθηκε άμεσα σε δύο χειρουργεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Extra, ο Renner "έχει τις αισθήσεις του, μιλά κανονικά όμως ο δρόμος για την απόλυτη αποκατάσταση είναι πολύ μακρύς".

Η οικογένειά του εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνεται ότι "ο Jeremy υπέστη ένα αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σήμερα (2 Ιανουαρίου)". Στη συνέχεια της ανακοίνωσης διαβάζουμε ότι ο Renner βγήκε από το χειρουργείο και παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η περιοχή όπου συνέβη το ατύχημα αντιμετωπίζεται ως σκηνή εγκλήματος καθώς η αστυνομία προσπαθεί να αντιληφθεί τι ακριβώς (και γιατί) συνέβη!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός είχε πολλά τέτοιου είδους μηχανήματα στην κατοχή του και καμάρωνε συχνά και δημόσια για τη χρήση τους, ενώ τονίζεται ότι όλα τους έχουν εκτεταμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Πάντως, και ενώ αναμένονται νεότερα, από τον κόσμο της Marvel είχαμε την πρώτη αντίδραση από τον Mark Raffalo, ο οποίος ερμηνεύει τον Hulk στο επιτυχημένο franchise.

Με ένα story του ο 55χρονος ηθοποιός ζητά από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον καλό του φίλο, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.