The Crown - Olivia Colman: Αποκάλυψε τι «έκλεψε» από τα γυρίσματα

03.01.2023
The Crown - Olivia Colman: Αποκάλυψε τι «έκλεψε» από τα γυρίσματα
Με ένα ιδιαίτερο ενθύμιο εγκατέλειψε τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η Olivia Colman.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην τρίτη και τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Crown» στην οποία υποδύθηκε εξαιρετικά τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το φανατικό κοινό της σειράς του Netflix θυμάται βεβαίως πως η τρίτη σεζόν ξεκινάει με την Olivia να κοιτάζει ένα γραμματόσημο με το πρόσωπο της. Όπως δήλωσε η ίδια στο «The Graham Norton Show» τα πρώτα γυρίσματα που συμμετείχε για τη σειρά ήταν όταν καθόταν στο γραφείο της και έφτασε ένα γράμμα όπου επάνω είχε γραμματόσημο με το πρόσωπο της βασίλισσας και καθώς οι συντελεστές της σειράς κοιτάζουν όλες τις λεπτομέρειες, εκείνη εξήγησε ότι το γραμματόσημο ήταν με το δικό της πρόσωπο ως βασίλισσα και όχι της Ελισάβετ.

Αφού το θαύμασε η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που μου είπε: “Δεν μου επιτρέπεται να το κάνω, αλλά πάρε αυτό”» κι έτσι η πρωταγωνίστρια πήρε το γραμματόσημο με το πρόσωπό της και το έβαλε στην τσέπη της.

Η ηθοποιός μίλησε και για το βραβείο Όσκαρ που απέσπασε το 2019 για τον ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite». Όπως αποκάλυψε αισθάνεται ότι είναι κάπως επιδεικτικό να το έχει έξω από το ντουλάπι και για αυτό το έχει κρύψει. «Ήταν έξω τον πρώτο χρόνο», πρόσθεσε, «αλλά νομίζω ότι μετά από αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις, να ξεχάσεις ότι συνέβη και να συνεχίσεις να δουλεύεις», τόνισε.