Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Sophie Turner από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

02.01.2023
Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Sophie Turner από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της
Η ηθοποιός καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της με τον Joe Jonas το περασμένο καλοκαίρι.

Η Sophie Turner αναπολεί τον περασμένο χρόνο της ζωής της, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ματιάς στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η ηθοποιός του "Game of Thrones" μοιράστηκε ένα carousel νέων φωτογραφιών στο Instagram, με μερικές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά. Η ηθοποιός υποδέχτηκε τη δεύτερη κόρη της με τον σύζυγό της Joe Jonas τον περασμένο Ιούλιο, με την πρωτότοκη τους Willa να γίνεται μεγάλη αδερφή.

7 διάσημα ζευγάρια που θα γίνουν γονείς μέσα στο 2023

Εκτός από μια γλυκιά φωτογραφία ενός ραντεβού μεταξύ της ίδιας και του Jonas, η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μια μοναδική φωτογραφία με καθρέφτη που δείχνει το κάτω μέρος της κοιλίτσας της καθώς κοιτάζει κάτω. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τη μητέρα δύο παιδιών σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, πιθανώς για να καλωσορίσει τη δεύτερη προσθήκη της οικογένειάς της.

«Τι χρονιά φίλοι μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες με φίλους και στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Victoria Beckham αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της με τον David Beckham

Η Turner και ο Jonas υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη, Willa, τον Ιούλιο του 2020, ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκαν σε δύο τελετές του 2019: η μία ήταν ένας οικείος γάμος που πραγματοποιήθηκε σε ένα παρεκκλήσι του Λας Βέγκας και η άλλη μια πολυτελής τελετή, που έγινε σε ένα γαλλικό πύργο. Αν και το ζευγάρι προτιμά να κρατά ιδιωτική την προσωπική του ζωή, η Turner μοιράζεται περιστασιακά πτυχές της ζωής της ως μητέρα στα social media.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της σε συνέντευξή της στο ELLE UK τον Μάιο, όπου μίλησε για το πόσο ευγνώμων ήταν που επέκτεινε την οικογένειά της με τον Jonas. «Αυτό είναι η ζωή για μένα — να μεγαλώσω την επόμενη γενιά», είπε. «Το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή είναι να βλέπω την κόρη μου να δυναμώνει. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την οικογένεια. Είναι η καλύτερη ευλογία».