Η Kate Hudson αποκάλυψε με ποιον μοιράστηκε το χειρότερο φιλί της καριέρας της

02.01.2023
Η Kate Hudson αποκάλυψε με ποιον μοιράστηκε το χειρότερο φιλί της καριέρας της
Η ηθοποιός υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, σε πρόσφατο βίντεο του Vanity Fair

Η Kate Hudson δε φοβάται να πει την αλήθεια! Σε πρόσφατο βίντεο του Vanity Fair, η ηθοποιός υποβλήθηκε στο τεστ ανιχνευτή ψεύδους, όπου αποκάλυψε τα καλύτερα φιλιά που έχει μοιραστεί με αρκετούς από τους πρώην συναδέλφους της. "Ω, όχι... όχι. Θα με κάνουν cancel!" είπε η Hudson, γελώντας αφού έκανε γκριμάτσες όταν της δόθηκε μια φωτογραφία του Dane Cook, του συμπρωταγωνιστή της στο "My Best Friend's Girl" του 2008.

Η Kim Cattrall μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία για την Vivienne Westwood

Η αντίδραση της έρχεται οκτώ χρόνια αφότου ο Cook αποκάλεσε την Hudson το χειρότερο φιλί του σε ταινία, σε μια συνέντευξη στο Watch What Happens Live. «Νομίζω ότι έτρωγε επίτηδες κρεμμύδια πριν από τη σκηνή μας», είπε ο κωμικός τότε. «Έπρεπε να την κάψω σε αυτό!»

Cameron Diaz: Αποφάσισε να μεγαλώσει με φυσικό τρόπο μετά από μια επέμβαση botox που δεν πήγε καλά

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, στο οποίο συμμετείχε μαζί με την ηθοποιό Janelle Monáe, η Hudson μίλησε επίσης για τα φιλιά που μοιράστηκε με τους Matthew McConaughey (How to Lose a Guy in 10 Days, Fool's Gold) και Billy Crudup (Almost Famous). «Νομίζω ότι ο Billy φιλάει πιο απαλά», είπε όταν της ζητήθηκε να συγκρίνει τα φιλιά τους.

Το καλύτερο φιλί που «τους νικάει όλους», όμως; Η Liv Tyler, στενή φίλη της Hudson από την παιδική τους ηλικία, με την οποία πρωταγωνίστησε στο "Dr. T & the Women" του 2000, προσθέτοντας πως έχει τα πιο απαλά χείλη.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2023 - 21:54