Ο Γιάννης Κότσιρας συγκινεί: Η απουσία των γονιών του και τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του

02.01.2023
Ο Γιάννης Κότσιρας συγκινεί: Η απουσία των γονιών του και τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του
Μέ μια μακροσκελή ανάρτηση υποδέχτηκε το 2023 ο Γιάννης Κότσιρας και μοιράστηκε αναμνήσεις, σκέψεις και συναισθήματα για τους δικούς τους ανθρώπους -εν ζωή και μη- και συγκινεί!

"Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πάντα έκρυβε χαρά μέσα της. Και λίγη λύπη βέβαια μαζί, καθώς ο μπαμπάς σχεδόν πάντα έλειπε", ξεκινά την ανάρτησή του ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφερόμενος στον ναυτικό πατέρα του.

"Πιο παλιά έστελνε τηλεγράφημα για χρόνια πολλά προσπαθώντας να χωρέσει όσο περισσότερη αγάπη μπορούσε στις περιορισμένες λέξεις του τηλεγραφήματος. Αργότερα ήταν λίγο καλύτερα, καθώς υπήρχε η δυνατότητα από τον ασύρματο και το Αθήναι Ράδιο να μιλάμε. Έστω και σπάνια. Έστω για λίγο" συνέχισε, τονίζοντας τον ρόλο της μητέρας του σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη.

"Η μαμά πάντα βράχος. Εκεί. Να παίρνει τον διπλό ρόλο. Με Ξαρχάκο, Μικρούτσικο και Πλέσσα στο πικ-απ. Με μυρωδιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες και τα αγαπημένα της χειροποίητα κουλουράκια. Να μην στεναχωριόμαστε και να υπάρχει γιορτινό κλίμα στο σπίτι", συνεχίζει, μιλώντας για τη μητέρα του, την οποία "έχασε" τον Απρίλιο του 2020.

"Τώρα λείπουν και οι δύο. Αν και τέτοιες μέρες, πάντα είναι πιο έντονη η παρουσία τους. Ποιος ξέρει; Ίσως μας στέλνουν μαζί, ένα φανταστικό τηλεγράφημα που μας εύχονται χρόνια πολλά", σκέφτεται "φωναχτά ο Γιάννης Κότσιρας συμπληρώνοντας όμως ότι, πια, το γιορτινό κλίμα είναι πολύ έντονο, πιο έντονο από ποτέ. "Πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε;", αναρωτιέται και εξηγεί με απέραντη τρυφερότητα και αγάπη, αναφερόμενος στη σύζυγό του, Κατερίνα Πέρρου και στους γιους τους, αλλά και στους συγγενείς της Κατερίνας που του έχουν χαρίσει μια νέα οικογένεια...

"Με δυο απίθανους πιτσιρικάδες να αναστατώνουν το σπίτι και ένα υπέροχο κορίτσι να φωτίζει τον κόσμο. Για να μην βάλω και την καταπληκτική οικογένεια του κοριτσιού μου, που έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο από την Κατερίνη και γεμίζει το σπίτι ωραίους ανθρώπους. Καρντάσηδες", λέει ο τραγουδιστής βάζοντας στο κάδρο και τον σκύλο της οικογένειας.

"Και φυσικά και ο Κάρλος, που σαν άλλος Ρούντολφ παπούλης, ρίχνει κανένα γαύγισμα λέγοντας κι αυτός τα χρόνια του πολλά με τον δικό του τρόπο", συνεχίζει στέλνοντας τις ευχές σε όλο τον κόσμο, μαζί με μία προτροπή/συμβουλή με αφορμή τις άγιες μέρες.

'Χρόνια πολλά σε όλες και όλους φιλαράκια μου. Να αγαπάτε τους γονείς σας. Να προσέχετε τα γεροντάκια σας. Πιστέψτε με. Θα σας λείπουν. Και όταν σας λείπουν, βγείτε μια βόλτα. Βρείτε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη και βοηθήστε τον. Όπως μπορείτε. Δυστυχώς θα βρείτε παντού πια τέτοιους ανθρώπους. Θα νιώσετε γεμάτοι και θα κάνετε έστω και για λίγο, την καθημερινότητα ενός ανθρώπου καλύτερη".

Τροφή για σκέψη!