Μαρία Μπακοδήμου - Μαρία Καβογιάννη: Η πρωτοχρονιάτικη βόλτα που κατέληξε σε περιπέτεια

02.01.2023
Μαρία Μπακοδήμου - Μαρία Καβογιάννη: Η πρωτοχρονιάτικη βόλτα που κατέληξε σε περιπέτεια
Στις Μηλιές του Πηλίου πέρασαν και αυτές τις γιορτές η Μαρία Μπακοδήμου με τη Μαρία Καβογιάννη και άλλους πολλούς φίλους τους και παρότι απόλαυσαν όλες τις μέρες, η πρώτη μέρα του χρόνου τους έκρυβε μια έκπληξη -όχι και πολύ ευχάριστη!

Στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της συζύγου του, Λίνα Πρίντζου, πέρασαν τις γιορτές πολλοί και καλοί φίλοι τους, μεταξύ των οποίων η Μαρία Μπακοδήμου και η Μαρία Καβογιάννη, ενώ όπως είδαμε στο πρωτοχρονιάτικο βίντεο, στη παρέα ήταν, μεταξύ άλλων και η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία έχει χρόνια σπίτι στο όμορφο πηλιορείτικο χωριό.

Από την παρέα του Χειμώνα έλειπαν αρκετοί από αυτούς που πέρασαν εκεί και το περσμένο Πάσχα, ανάμεσα στους οποίους και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Οι υπόλοιποι όμως, ξύπνησαν την πρώτη μέρα του 2023 και αποφάσισαν να περπατήσουν σε μια από τις πιο δημοφιλεις διαδρομές για τους επισκέπτες των Μηλεών. Μια βόλτα που, μάλλον, τους βγήκε... "ξινή"!

"Όπως κι οι περισσότεροι θεωρήσαμε ότι η πρώτη μέρα του χρόνου είναι ιδανική για να κάνουμε μια νέα αρχή . Ξεκινήσαμε αποφασίζοντας να μειώσουμε τις ποσότητες που τρώγαμε και πίναμε τις προηγούμενες μέρες και φυσικά να κάνουμε άσκηση", ξεκινά η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία περιέγραψε πώς ξεκίνησαναπό τον σταθμό στις Μηλιές, πέρασαν τη γέφυρα που σχεδίασε και κατασκεύασε ο πατέρας του Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο κι ανέβηκαν στο βουνό δίπλα από γκρεμό μέχρι το εκκλησάκι του Ταξιάρχη .

"Όλο αυτό το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή χάσαμε το μονοπάτι μας στο δάσος κι είχε αρχίσει να νυχτώνει", συνεχίζει τη διήγησή της προσθέτοντας ότι "Εκεί απαγορεύτηκε ο πανικός, κάναμε οικονομία στους φακούς των κινητών , βρήκαμε σήμα να στείλουμε μήνυμα για βοήθεια και δεν ξαμολήθηκε κανείς μόνος του να βρει την άκρη".

"Φαντασιωθηκαμε τη στιγμή που θα μας σώσουν τα ΕΚΑΜ και θα παίζαμε στις ειδήσεις", γράφει η Μαρία Μπακοδήμου για να καταληξει ότι βρήκαν ένα άλλο μονοπάτι μέσα από το οποίο κατάφεραν να πλησιάσουν τη γέφυρα και να βρουν τον δρόμο της επιστροφής.

"Ήταν νύχτα πια είχαμε σωθεί αλλά ταλαιπωρηθεί και πεινάσει .Οπότε την πέσαμε πάλι σε γκιουβετσακια, πίτες, ρολά , σουφλέ σοκολάτας και ποτά . Ο στόχος της μέρας φάνηκε άπιαστος . Δίαιτα καλύτερα από αύριο που είναι και Δευτέρα . Ευτυχισμένο το 2023 βρε παιδιά", ολοκληρώνει η ανάρτηση και στις φωτογραφίες που μοιράστηκε βλέπουμε εικόνες από την ημερα που περιέγραψε. Τέλος καλό, όλα καλά!