Kim Kardashian: Το βίντεο της κόρης της, North West, που εξόργισε τα social media

03.01.2023
Kim Kardashian: Το βίντεο της κόρης της, North West, που εξόργισε τα social media
H North West ξέρει να δημιουργεί συζητήσεις στο διαδίκτυο ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς της, Kim Kardashian. Από τότε που η εννιάχρονη άνοιξε κοινό λογαριασμό στο TikTok με την Kim (προς μεγάλη απογοήτευση του πατέρα της Kanye West), οι αναρτήσεις της γίνονται viral. Αυτά τα Χριστούγεννα, ένα από τα βίντεο της North έγινε viral για λάθος λόγους και έχει κάνει έξαλλο το Twitter με τη διάσημη μαμά της.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, η North δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok των δύο πομεράνιανς της οικογένειας, του Sushi και του Sake. Με τη μελωδία του «Baby It's Cold Outside», το βίντεο έδειχνε τα δύο σκυλιά σε κάποιου είδους περιφραγμένο παρκοκρέβατο στολισμένο με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και γύρω τους παιχνίδια με ρούχα του Άγιου Βασίλη και κάλτσες. Τα ίδια τα σκυλιά φορούσαν μικρά ρούχα και έτρεχαν και έτρωγαν. Αλλά οι fans έσπευσαν να επισημάνουν πως φαινόταν ότι τα σκυλιά ήταν κλεισμένα στο γκαράζ και διαμαρτυρήθηκαν για την υποτιθέμενη κακομεταχείριση των ζώων.

Το βίντεο φαίνεται τώρα να έχει διαγραφεί, γεγονός που εξόργισε ακόμη περισσότερο τους χρήστες των social media, ειδικά αφού οι fans υποθέτουν ότι η Kim διαχειρίζεται τον λογαριασμό. Ο χρήστης του TikTok needthedeets, ο οποίος μπόρεσε να αποθηκεύσει και να αναδημοσιεύσει το βίντεο, έκανε μια υπόθεση λέγοντας: «Αυτό το βίντεο διαγράφηκε από τον λογαριασμό της North. Μήπως επειδή η Κim Kardashian δεν θέλει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι έχει κλεισμένα τα σκυλιά της στο γκαράζ;».

Kim Kardashian: Ταξίδεψε στο Παρίσι με την κόρη της, North, και εκείνη την "είπε" δημόσια στους παπαράτσι

Φυσικά, η ιδέα ότι η Kim, της οποίας η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία είναι 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια, κρατά κλεισμένα τα σκυλιά της σε ένα γκαράζ, εξόργισε τον κόσμο και κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο Twitter για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Η Kim Kardashian έχει τα σκυλιά της να ζουν σε γκέτο. Ως δισεκατομμυριούχος, περίμενα τα σκυλιά της και να έχουν τα δικά τους μίνι σπίτια με κλιματισμό. Τα έχει να μένουν σε ένα γκαράζ με κρεβάτια σκυλιών από το (πολυκατάστημα) Walmart και πάνες για τα τσίσα τους…».

Ανεξάρτητα με τι ασχολείται ο καθένας, γεγονός είναι πως τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας Kardashian -ακόμη και τα νεότερα, πια- πάντα κατορθώνουν και βρίσκουν τρόπους να προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Νικολέτα Μακρή