O John Hamm έπαθε... George Clooney - Αυτή είναι η γυναίκα που τον έκανε να πει όχι στην εργένικη ζωή

28.02.2023
O John Hamm έπαθε... George Clooney - Αυτή είναι η γυναίκα που τον έκανε να πει όχι στην εργένικη ζωή
Ακόμη ένας διάσημος αμετανόητος εργένης που... άλλαξε γνώμη! Ο John Hamm μπορεί να υποστήριζε με πάθος ότι δεν θα παντρευόταν ποτέ, όμως, αυτό ήταν, προφανώς, προτού μπει στη ζωή του η Anna Osceola.

O γοητευτικός ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Don Draper στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Mad Men (2007 - 2015) υποστήριζε μέχρι πρότινος ότι μάλλον "δεν έχει το τσιπάκι του γάμου μέσα του" εξ ου και δεν ένιωθε ουδεμία επιθυμία για να επισημοποιήσει τη σχέση με την επί 18 χρόνια σύντροφό του, Jennifer Westfeldt. Το ίδιο κι εκείνη.

Να, όμως, που στα 51 του χρο΄νια, η 34χρονη συνάδελφός του, Anna Osceola, τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να ράβει ήδη γαμπριάτικο!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 όταν η Osceola συμμετείχε με έναν μικρό ρόλο στην τελευταία σεζόν του Mad Men. Η νεαρή ηθοποιός έπαιζε τη ρεσεψιονίστ στο Clementine at Esalen, ένα ολιστικό, πνευματικό retreat στην Καλιφόρνια, όπου ο χαρακτήρας που ενσάρκωνε ο Hamm περνούσε κάποιες ώρες. [φωτό κάτω]

osceola.jpg

Εκείνο τον καιρό, ο ηθοποιός ήταν ακόμη σε σχέση με την Jennifer Westfeldt [φωτό κάτω] όμως η σχέση τους εκείνη τη χρονιά έληξε.

jennifer-westfeldt.jpg

Ο John και η Anna εθεάθησαν πρώτη φορά το 2017, όμως οι δυο τους κράτησαν πολύ χαμηλό προφίλ με τη σχέση να μην έχει επισημοποιηθεί μέχρι το 2020. Οι δυο τους, μάλιστα έκαναν κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί κάπως "αναγκαστικά" καθώς όταν ο Hamm συνεργάστηκε με την Jennifer Aniston στο Morning Show οι "κακές γλώσσες" τους θέλησαν αμέσως ζευγάρι.

Μιλώντας σε συνε΄ντευξη το 2022 ο John Hamm δεν είχε κρύψει ότι είναι ερωτευμένος και ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται ότι "θέλει κάτι παραπάνω", πράγμα που 10 χρόνια νωρίτερα αρνούνταν κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας κυρίως πως έχοντας μεγαλώσει με διαζευγμένους γονείς δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη για γάμο -ούτε για παιδί, φυσικά!

Amal και George Clooney: Αποκαλύπτουν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους και το λάθος που έχουν κάνει με τα παιδιά τους

Όλα, όμως, είναι πολύ σχετικά και ως άλλος George Clooney, ο οποίος παντρεύτηκε την Amal στα 52 ή Warren Beatty που παντρεύτηκε την Annet Benning στα 55, ΄έτσι και ο John Hamm ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Anna Osceola.

anna-osceola.jpg

Σύμφωνα με το περιοδικό People ο Hamm έκανε την πρόταση, η Anna είπε το "Ναι" και οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ήδη ξεκινήσει. Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 28.02.2023 - 14:29