Amal και George Clooney: Αποκαλύπτουν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους και το λάθος που έχουν κάνει με τα παιδιά τους

29.09.2022
Amal και George Clooney: Αποκαλύπτουν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους και το λάθος που έχουν κάνει με τα παιδιά τους
Την όγδοη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν στις 27 Σεπτεμβρίου οι Clooneys και το έκαναν στο στούντιο του CBS δίνοντας μία σπάνια κοινή συνέντευξη στην Gayle King.

Πανευτυχείς -και πανέμορφοι, όπως πάντα- κάθισαν στον καναπέ του στούντιο η Amal και ο George Clooney και μεταξύ άλλων μοιράστηκαν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους. "Ξεκινά με την αγάπη", παραδέχτηκαν και οι δύο συμπληρώνοντας ότι "ήταν από την αρχή κάτι πολύ εύκολο. Το πιο εύκολο πράγμα στις ζωές μας μέχρι τώρα". "Δεν έχουμε μαλλώσει ποτέ" παραδέχτηκαν αμφότεροι τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να τρελάνει όλους τους φίλους τους ακόμη και τώρα ,10 χρόνια μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους, όμως η 44χρονη δικηγόρος προχώρησε τη σκέψης της ένα βήμα παραπάνω:

"Πιστεύω ότι είναι 100%, έστω 99% τύχη να συναντήσεις τον σωστό άνθρωπο τη σωστή στιγμή", είπε η Amal ενώ αποκάλυψε το ένα πράγμα με το οποίο πιστώνει τον εαυτό της. "Νομίζω το μόνο πράγματα που 'δίνω' στον εαυτό μου είναι το να μην είμαστε κυνικοί, αλλά ανοιχτοί σε όλα" είπε η Amal και στρεφόμενη προς τον σύζυγό της εξέφρασε την έκπληξή της γιατί δεν περίμενε εκείνος να μην είναι κυνικός και με καθόλου δεύτερη σκέψη. "Έτσι τα πράγματα κινήθηκαν πολύ γρήγορα", συνέχισε.

Ο George Clooney αποκαλύπτει πώς φωνάζουν την Julia Roberts τα δίδυμα παιδιά του και εκείνη την αλήθεια για το πότε γνωρίστηκαν

Η συζήτηση έφτασε, φυσικά και στα δίδυμα παιδιά του ζεύγους, τα 5χρονα Alexander και Ella, με τον George να αποκαλύπτει το τεράστιο λάθος που έχουν κάνει μαζί τους.

"Τους μάθαμε Ιταλικά", είπε ο Clooney τονίζοντας ότι οι ίδιοι δεν μιλάνε τη γλώσσα. "Τους δώσαμε, λοιπόν, ένα όπλο με το οποίο μπορούν να στραφούν εναντίον μας", συνέχισε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο 61χρονος σταρ, του οποίου, όμως, γελούσαν και τα μουστάκια.

Για την ιστορία, πρόσφατα ο George καμάρωσε δημόσια για τα παιδιά του αποκαλύπτοντας ότι είναι πιο έξυπνα από εκείνον και ότι μιλούν ήδη τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, όπως μαθαίνουμε σήμερα) ενώ εκείνος ακόμη "παλεύει" με τη μία.