Η Hailey Bieber αρνείται ότι «έκλεψε» τον Justin Bieber από τη Selena Gomez και δηλώνει: «Είμαστε καλά»

30.09.2022
Η Hailey Bieber αρνείται ότι «έκλεψε» τον Justin Bieber από τη Selena Gomez και δηλώνει: «Είμαστε καλά»
Όσα είπε το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξη της στο podcast "Call her Daddy" - συμπεριλαμβανομένης της αγαπημένης της στάσης στο σεξ

Η Hailey Bieber είπε ότι δεν υπάρχει κανένα δράμα μεταξύ της ίδιας και της πρώην κοπέλας του Justin Bieber, Selena Gomez. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 2018, μήνες αφότου ο τραγουδιστής τερμάτισε τη σχέση του με την Gomez. Λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος μεταξύ των σχέσεων, οι θαυμαστές υπέθεσαν εκείνη την εποχή εάν ο Bieber απάτησε την Gomez και πολλοί έστειλαν επιθετικά μηνύματα στη Hailey Bieber.

Cameron Diaz: Αποκάλυψε το απίστευτο πράγμα που έκανε ο σύζυγος της στον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο τελευταίο επεισόδιο του podcast "Call Her Daddy", η Hailey είπε ότι δεν θα έβγαινε ποτέ με τον Justin αν ήταν ακόμα σε σχέση. "Δεν είναι ο χαρακτήρας μου να ανακατεύομαι με τη σχέση κάποιου. Απλώς δεν θα το έκανα ποτέ αυτό", είπε το 25χρονο μοντέλο. "Όπως, μπορώ να πω, δεν ήμουν ποτέ μαζί του όταν είχε σχέση με άλλο άτομο. Ήμουν μαζί του από τα 18 μου."

Η Hailey συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει ότι ο λόγος που οι θαυμαστές δυσκολεύονται να δεχθούν τον γάμο της με τον Justin είναι η αντίληψη ότι τον «έκλεψε» από την Gomez ή από θαυμάστριες που τον αγαπούν. "Η αντίληψη είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα γιατί όταν παρακολουθείς κάτι από έξω, μπορείς να το δεις με έναν τρόπο", πρόσθεσε. "Όταν μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα αυτού που συνέβη πίσω από κλειστές πόρτες και αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση".

Brad Pitt και Emily Ratajkowski: Τελικά είναι ζευγάρι ή όχι;

Αργότερα στη συνέντευξη, η Hailey επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει με την Gomez από τότε που παντρεύτηκε τον Justin και δεν έχουν κανένα θέμα μεταξύ τους, και ότι ελπίζει οι θαυμαστές της Gomez να έχουν "σεβασμό" για εκείνη και να σταματήσουν να σχολιάζουν τη σχέση της.

Στην ίδια συνέντευξη, η 25χρονη σταρ έδωσε μερικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή με τον τραγουδιστή. Η Hailey είπε ότι διστάζει να μιλήσει για "αυτά τα πράγματα" επειδή σκέφτεται ότι οι γονείς της ακούνε. Επίσης μοιράστηκε ότι έχει μια "θεωρία ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το σεξ που κάνουν οι παντρεμένοι." Η παρουσιάστρια ρώτησε την Hailey αν κάποιος "προσπάθησε ποτέ να κάνει τρίο" με το ζευγάρι, με εκείνη να απαντάει αρνητικά και να προσθέτει πως "δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει". "Είναι αστείο γιατί αισθάνομαι ότι αυτές οι ιδέες μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικές και να ακούγονται πραγματικά συναρπαστικές, νομίζω ότι στο σημείο που… δεν λειτουργεί για τους δυο μας", είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτή και ο 28χρονος έχουν τις ίδιες αγαπημένες στάσεις σεξ, η Hailey είπε: "Νομίζω ότι ναι". "Δεν είναι ότι μου αρέσει αυστηρά ένα πράγμα και εκείνος του αρέσει αυστηρά κάτι άλλο". "Μου αρέσει η στάση στα τέσσερα".