Η Maisie Williams αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε μέχρι τα 8 της

30.09.2022
Η Maisie Williams αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε μέχρι τα 8 της
Η ηθοποιός μίλησε για τα τραυματικά παιδικά χρόνια που πέρασε μακριά από τη μητέρα της

Η Maisie Williams, που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από το ρόλο της στη σειρά "Game of Thrones", έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο podcast "The Diary of a CEO" για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε.
"Από τότε που με θυμάμαι δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Και πιστεύω πολλά από τα τραυματικά πράγματα που συνέβαιναν, δεν καταλάβαινα ότι ήταν λάθος”, είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η Shakira σπάει τη σιωπή για το διαζύγιό της με τον Gerard Piqué

Η Williams αποκάλυψε ότι είχε έναν πολύ κακοποιητικό πατέρα με χειριστική συμπεριφορά, που την είχε στρέψει εναντίον της μητέρας της, η οποία είχε καταφέρει να ξεφύγει από το σπίτι. "Σαν μικρό παιδί πριν από τα 8 μου, είχα μια τραυματική σχέση με τον πατέρα μου” είπε. Η κακοποίηση από τον πατέρα της συνεχίστηκε μέχρι την ηλικία των 8, όταν μια καθηγήτρια της κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μια μέρα, την ρώτησε εάν πεινάει και εάν έχει φάει κι εκείνη απάντησε καταφατικά, με την καθηγήτρια να καταλαβαίνει ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη.

"Η Ellen DeGeneres είναι ο πιο χειριστικός και εγωκεντρικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ"

Αφού παρέμβη η καθηγήτρια, η Maisie και τα αδέλφια της μετακόμισαν στο σπίτι της μητέρας της. "Ήταν η πρώτη φορά που όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές και όλα αυτά που βιώναμε ήταν ξαφνικά μακριά”. Η ίδια πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι ό,τι έκανε ο πατέρας της ήταν λάθος, ήθελε να παλέψει για εκείνον και να τον υπερασπιστεί. "Με είχε κατηχήσει κατά κάποιο τρόπο. Για αυτό έχω μανία με τα cults. Ήμουν ένα παιδί σε ένα παιδικό cult ενάντια στη μητέρα του. Δεν υπάρχει ποτέ ένας τερματικός προορισμός για αυτή την ελευθερία. Και έρχεται από μέσα. Πότε θα θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να απελευθερωθείς από τον πόνο;”.