Kylie Jenner: Δεν της αρέσει το όνομα του γιου της και σκέφεται να τον αφήσει να το αποφασίσει ο ίδιος

30.09.2022
Kylie Jenner: Δεν της αρέσει το όνομα του γιου της και σκέφεται να τον αφήσει να το αποφασίσει ο ίδιος
Η Kylie Jenner μίλησε επίσημα για το όνομα του γιου της - ή την έλλειψη του ονόματός του, για την ακρίβεια. Πριν από επτά μήνες, η επιχειρηματίας και ο σύντροφός της, ράπερ Travis Scott, καλωσόρισαν στον κόσμο τον Wolf Webster, όπως είχαμε μάθει τότε. Λίγες εβδομάδες αργότερα, όμως αποφάσισαν ότι το όνομα αυτό δεν του ταιριάζει του μικρού και το ακύρωσαν. Και παρακάτω θα μάθεις ποια είναι η αιτία.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου The Kardashians αυτής της εβδομάδας, η Jenner εξήγησε ότι ένιωσε «πίεση» να ονομάσει το μωρό της Wolf.

«Σκεφτήκαμε ότι θα μας έρθει το όνομα όταν τον είδαμε αλλά αυτό δεν έγινε», είπε. «Έπειτα, έπρεπε να υπογράψουμε το πιστοποιητικό γέννησης αλλιώς θα τον καταχωρούσαν χωρίς όνομα ή αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, οπότε πιέστηκα να επιλέξω όνομα».

Η Kylie Jenner έχει γενέθλια και ο Travis Scott την αποθεώνει με 5 stories

Η αδερφή της, η Khloe, είχε προτείνει αρχικά το όνομα Wolf και η Jenner συνέχισε με αυτό. Αμέσως κατάλαβε ότι ήταν λάθος επιλογή, λίγο αφού υπέγραψε το πιστοποιητικό γέννησης. «Τι έκανα μόλις;» θυμάται να σκέφτεται.

Το ζευγάρι τώρα θέλει πραγματικά να του δώσει ένα όνομα που να το έχει σκεφτεί, να του αρέσει και να του ταιριάζει. Αυτή τη φορά, η Jenner θέλει να είναι πολύ προσεκτική σε ποιο όνομα θα καταλήξουν.

«Ο Τravis μου λέει “μου αρέσει πολύ αυτό το όνομα”. Και εγώ απαντάω “Δεν μπορούμε να το κάνουμε ξανά”», εξήγησε. Η Jenner είπε ειρωνικά ότι, μετά από όλα αυτά τα πέρα ​​δώθε, «απλώς θα περιμένουμε να δώσει ο ίδιος το όνομά του».

Η οικογένειες Kardashian και Jenner είναι γνωστές για τα μοναδικά, ξεχωριστά ονόματα - από τη Stormi έως την Saint. Έτσι, ότι κι αν αποφασίσουν η Kylie και ο Travis, σίγουρα θα είναι κάτι σούπερ δημιουργικό.