Πέθανε ο μεγάλος αδελφός της Madonna - Το συγκινητικό "αντίο" στα social media

28.02.2023
Πέθανε ο μεγάλος αδελφός της Madonna - Το συγκινητικό "αντίο" στα social media
Ο μεγαλύτερος αδερφός της Madonna, Anthony Ciccone, έφυγε από τη ζωή στα 66 του χρόνια. Η αιτία του θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι ο Anthony, ο οποίος ήταν μουσικός, πέθανε στο Μίτσιγκαν εκεί όπου μεγάλωσε η Madonna.

Την είδηση του θανάτου του Anthony Ciccone έκανε γνωστή ο κουνιάδος του, Joe Henry - ο οποίος είναι παντρεμένος με την αδερφή της Madonna, Melanie Ciccone – με ανάρτηση στο Instagram, όπου περιέγραψε τον Anthony, ένα από τα επτά αδέρφια της Madonna, ως «περίπλοκο χαρακτήρα».

«Ο κουνιάδος μου, ο Anthony Gerard Ciccone, βγήκε από αυτό το επίγειο αεροπλάνο χθες το βράδυ», έγραψε ο Henry. «Τον ξέρω από τότε που ήμουν 15 ετών, την άνοιξη της ζωής μας στο Μίσιγκαν όπου έχουν περάσει τόσα χρόνια. Όπως σημειώνει ο αδερφός μου Dave Henry (που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία) εδώ, ο Anthony ήταν ένας περίπλοκος χαρακτήρας και ένας θεός ξέρει: μπερδευόμασταν σε στιγμές, όπως κάνουν τα αληθινά αδέρφια. Αλλά τον αγαπούσα και τον καταλάβαινα καλύτερα από ότι μερικές φορές ήμουν πρόθυμος να δείξω», συνέχισε. «Αλλά τα προβλήματα εξασθενούν και η οικογένεια παραμένει—με τα χέρια απλωμένα στο τραπέζι. Αντίο, λοιπόν, αδερφέ Anthony. Θέλω να πιστεύω ότι ο Θεός, στον οποίο πίστευε η ευλογημένη μητέρα σου (και η δική μου), την έχει εκεί, περιμένοντας να σε δεχθεί. Τουλάχιστον για σήμερα, κανείς δεν θα με αποτρέψει από αυτό το όραμα».

{https://www.instagram.com/p/CpGlFACuTiT/}

Οι εκπρόσωποι της Madonna, προς το παρόν, δεν έχουν σχολιάσει την είδηση του θανάτου του αδελφού της, αυτό όμως που έχει γίνει γνωστό από κύκλους της τραγουδίστριας είναι ότι τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της είχαν μια περίπλοκη σχέση με τον Anthony λόγω διαφόρων θεμάτων που αντιμετώπιζε ο ίδιος.

«Ήταν όλοι εκεί για εκείνον και παρόλο που ήταν αποξενωμένος, η Madonna τον στήριξε με κάθε τρόπο που μπορούσε όταν ήταν πρόθυμος να λάβει την υποστήριξη», λέει η πηγή. «Μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της Madonna, τον επισκέφτηκαν ενώ βρισκόταν στο κέντρο απεξάρτησής του, καθώς ο ίδιος είχε πάρει την κάτω βόλτα τους τελευταίους μήνες».

Η Μadonna απαντά στους haters με φωτογραφία: «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που έφυγε το πρήξιμο του χειρουργείου»

Η βασίλισσα της ποπ, πάντως, αποχαιρέτησε τον αδελφό της μέσα από ένα story. Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από το χθες μοιράστηκε η Madonna με τον αδελφό της μέσα στην παρέα και δυο λόγια από κάτω, αφιερωμένα σ' εκείνον.

"Σ' ευχαριστώ που άνοιξες το μυαλό μου ως μικρό κορίτσι και που μου γνώρισες τον Charlie Parker και τον Miles David, τον βουδισμό, τον ταοϊσμό, τον Charles Bukowski, τον Richard Brautigan και τον Jack Kerouac, που με έμαθες να σκέφτομαι 'έξω από το κουτί", γράφει η Madonna συμπληρώνοντας πως ήταν εκείνος που "φύτεψε τους σημαντικούς σπόρους".

madonna.jpg

Το 2011, ο Anthony μίλησε σε μια συνέντευξη, λέγοντας ότι ήταν «άστεγος στο δρόμο» και ζούσε κάτω από μια γέφυρα στο Μίσιγκαν ωστόσο ο αδερφός της Madonna, Christopher, αργότερα ανέφερε ότι ο Anthony ήταν «πίσω στο σπίτι» και «ανάρρωνε» μετά από κάποιο διάστημα σε ένα κέντρο θεραπείας.