Η Μadonna απαντά στους haters με φωτογραφία: «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που έφυγε το πρήξιμο του χειρουργείου»

Η Μadonna απαντά στους haters με φωτογραφία: «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που έφυγε το πρήξιμο του χειρουργείου»
Τον τελευταίο καιρό όταν η συζήτηση πάει στη Μadonna οι κακεντρεχείς λένε «πώς έχει γίνει έτσι». Αν θυμάσαι πριν λίγες μέρες οι haters την τρόλαραν στο ίντερνετ για την εμφάνισή της και τώρα η Madonna επέστρεψε για να τους απαντήσει.

Η σταρ της ποπ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter φορώντας ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ πάνω από τέσσερις πορτοκαλί πλεξούδες, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που έφυγε το πρήξιμο του χειρουργείου. Γελάω δυνατά». Αυτή ομολογούμε η απάντηση θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη «χαστούκι» σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που σχολίασαν την εμφάνιση της.

{https://twitter.com/Madonna/status/1627713003238965248}

Αυτό όλο ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες όταν η Madonna παρουσίασε στην εκδήλωση των Grammy τον Sam Smith και την Kim Petras. Ωστόσο στη συνέχεια οι haters δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνισή της. Η Madonna που όπως θα ξέρεις καλά δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω τους απάντησε με ένα ποστ στο Instagram που έγραφε: «Αντί να εστιάσουν σε αυτό που είπα στην ομιλία μου - πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που ήταν τραβηγμένες με μια κάμερα από έναν φωτογράφο που θα παραμόρφωνε το πρόσωπο οποιουδήποτε!!».

«Για άλλη μια φορά βρίσκομαι στο επίκεντρο των ηλικιακών διακρίσεων και του μισογυνισμού που διαποτίζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ένας κόσμος που αρνείται να τιμήσει τη γυναίκα μετά τα 45 και νιώθει την ανάγκη να την τιμωρήσει εάν συνεχίσει να είναι ισχυρή, εργατική και περιπετειώδης».

{https://twitter.com/Madonna/status/1623101441857712130}

Εμείς να πούμε ότι εν έτει 2023 καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τέτοιου είδους σχόλια.