5 διάσημες σταρ που ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους με αναπάντεχο τρόπο

5 διάσημες σταρ που ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους με αναπάντεχο τρόπο
Mια εγκυμοσύνη δεν μπορεί να κρυφτεί. Πάντα θα βρίσκονται πρωτότυποι και όμορφοι τρόποι για να επικοινωνηθεί αυτό το χαρμόσυνο νέο στον κόσμο. Και ειδικά σε περιπτώσεις διάσημων σταρ που έχουν εκατομμύρια fans. Μην ξεχνάς φυσικά ότι και τα social media βοηθάνε πολύ σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις και μάλιστα μερικές από αυτές έχουν γίνει viral, προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους. Ας δούμε κάποιες αναπάντεχες ανακοινώσεις εγκυμοσύνης που έγιναν από διάσημες:

Rihanna

Η Rihanna, περιμένει το δεύτερο παιδί της και το ανακοίνωσε στο Super Bowl Halftime Show στο Phoenix. Η 34χρονη Rihanna σταρ έκανε την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στην αρχή της παράστασης, χαιδεύοντας το στομάχι της και κατεβάζοντας το φερμουάρ κάτω για να δείξει την κοιλιά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη έγκυος γυναίκα που εμφανίζεται ποτέ στο Halftime Show.

Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με την κόρη της Luna το 2015 με ένα αστείο ποστ στο Instagram. Τι έδειχνε; Μια φωτογραφία της και του συζύγου της John Legend με την λεζάντα, «Ο John και εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι είμαστε έγκυος».

{https://www.instagram.com/p/8wbqn2pjVD/}

Kylie Jenner

Με ένα βίντεο που καταγράφει το ταξίδι της εγκυμοσύνης της, η Kylie Jenner το 2018 ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της, Stormi. Το βίντεο, με τίτλο «To Our Daughter», ξεκινά με πλάνα από 20 χρόνια πριν, όταν η Kris Jenner γέννησε την Kylie. Το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και έγινε όπως ήταν αναμενόμενο viral. Πολύ χαριτωμένο.

{https://www.youtube.com/watch?v=BhIEIO0vaBE}

Λίγα χρόνια αργότερα η Kylie και ο σύντροφός της, Travis Scott αφιέρωσαν ένα αντίστοιχο βίντεο στον γιο τους, Aire.

{https://www.youtube.com/watch?v=jjXZJZ4F8Ak&t=368s}

Η Serena Williams ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το τένις

Serena Williams

Το 2017, η βασίλισσα του τένις Serena Williams ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μωρού της στο Snapchat. Η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα «20 εβδομάδες», κάτι που προκάλεσε στο διαδίκτυο φρενίτιδα. Αν και αργότερα κατέβασε την εικόνα, επιβεβαίωσε ότι ήταν έγκυος.

serena_2.jpg

Kate Hudson

Η Kate Hudson ανακοίνωσε πριν 5 χρόνια την εγκυμοσύνη της με ένα βίντεο στο Instagram που έδειχνε εκείνη και την οικογένειά της να σκάνε μπαλόνια για να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού της. Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν με τα χαρούμενα νέα. Ήταν κορίτσι!

{https://www.instagram.com/p/BhPKzU8AMhT/}




Τελευταία τροποποίηση στις 24.02.2023 - 19:11