H Paris Hilton αποκάλυψε ότι τη νάρκωσε και τη βίασε ένας ηλικιωμένος όταν ήταν 15 ετών

24.02.2023
H Paris Hilton αποκάλυψε ότι τη νάρκωσε και τη βίασε ένας ηλικιωμένος όταν ήταν 15 ετών
Η κληρονόμος μίλησε ανοιχτά για το τραυματικό περιστατικό που έζησε όταν ήταν έφηβη

Σε μια αποκαλυπτική νέα συνέντευξη, η Paris Hilton είπε ότι η πρώτη της σεξουαλική εμπειρία ήταν μη συναινετική και συνέβη στην ηλικία των 15 ετών όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας της έβαλε κάτι στο ποτό και την εκμεταλλεύτηκε.

Paris Hilton: Το όνομα του νεογέννητου μωρού της και η σημασία του

Η Hilton, η οποία πρόσφατα καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Carter Reum, είπε ότι πριν τη στείλουν στο σωφρονιστικό οικοτροφείο Provo Canyon School, ζούσε με τη γιαγιά της στο Palm Springs. Ωστόσο, επέστρεφε στο Los Angeles για να κάνει παρέα με τους φίλους της στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. «Αυτή ήταν η αγαπημένη μας συνήθεια και υπήρχαν ηλικιωμένοι άνδρες που τριγυρνούσαν στα μαγαζιά… τους μιλούσαμε, τους δίναμε τους αριθμούς των τηλεφώνων μας», είπε η Hilton. «Και τότε μια μέρα, μας κάλεσαν στο σπίτι τους για να πιούμε κρασί».

Η Rebel Wilson αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της και η Paris Hilton ήταν από τους πρώτους που τους ευχήθηκε

Η Hilton είπε ότι δεν ήπιε ούτε έκανε τίποτα, αλλά ότι ένας από τους άντρες ήταν ιδιαίτερα επίμονος στο να την κάνει να πιει το ποτό. «Όταν ήπια, άρχισα αμέσως να αισθάνομαι ζάλη και αηδία. Δεν ξέρω τι έβαλε, υποθέτω ότι ήταν χαπί βιασμού». Τελικά λιποθύμησε και όταν ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα, ήξερε ότι κάτι είχε συμβεί. «Το θυμήθηκα. Είχα εικόνες να βρίσκεται από πάνω μου, να καλύπτει το στόμα μου, να λέει 'ονειρεύεσαι' και να το ψιθυρίζει στο αυτί μου».