Η Rebel Wilson αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της και η Paris Hilton ήταν από τους πρώτους που τους ευχήθηκε

20.02.2023
Η Rebel Wilson αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της και η Paris Hilton ήταν από τους πρώτους που τους ευχήθηκε
photo: @rebelwilson
Μόλις έξι μήνες μετά το coming out της και τρεις μετά τη γέννηση της κόρη της, η Rebel Wilson ετοιμάζεται για γάμο και δηλώνει πανευτυχής.

"Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα, όμως, ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλον αυτό τον καιρό ήταν μία πριγκίπισσα", έγραφε τον Ιούνιο του 2022 η Rebel Wilson στη λεζάντα πλάι στη φωτογραφία με την αγαπημένη της σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων, Ramona Agruma, κάνοντας έτσι επίσημα και το coming out της ως γκέι.

{https://www.instagram.com/p/CelyiLZLHa2/}

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους είναι - και επίσημα - αχώριστες ενώ τον περαμένο Νοέμβριο στο κάδρο προστέθηκε και ένα μωράκι. Η μικρή Royce Lillian γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας και η Rebel παρουσίασε επίσημα την κόρη της αποκαλώντας την "ένα όμορφο όνειρο".

{https://www.instagram.com/p/CkqsdK1pzN2/}

Η ευτυχία των δύο γυναικών ολοκληρώθηκε ενώ μοιράστηκαν και φωτογραφίες από τις πρώτες οικογενειακές γιορτές Χριστουγέννων.

{https://www.instagram.com/p/CmhKT0Lpxdv/}

Χθες είχαμε ακόμη μία ευχάριστη ανακοίνωση καθώς η Rebel και η Ramona αρραβωνιάστηκαν. "Είπαμε το 'Ναι'", γράφει η 42χρονη ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια πέταξε από πάνω της 30 ολόκληρα κιλά, και στις φωτογραφίες βλέπουμε το εντυπωσιακό μονόπετρο από το εμβληματικό Tiffany' s που στολίζει το χέρι της αγαπημένης της. Η πρόταση έγινε, όπως βλέπουμε, στην Disneyland την οποία η Wilson ενέπλεξε κι άλλη φορά σε ανάρτησή της μιλώντας για πρίγκιπες και πριγκίπισσες της Disney.

Τελικά η Rebel Wilson και η Remona Arguma ζουν το παραμύθι τους και μάλιστα στο πιο ταιριαστό μέρος.

{https://www.instagram.com/p/Co2q0kIPJcx/}

Από τις πάμπολες ευχές που είδαμε κάτω από την ανα΄ρτηση ξεχωρίσαμε αυτή της Paris Hilton, στενής φίλης του ζεύγους, η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και ευχήθηκε "τα καλύτερα" στα κορίτσια.

"Σας αγαπώ κορίτσια. Είμαι τόσο χαρούμενη για σας. Τόσο μαγικός τρόπος για να αρραβωνιαστείς. Συγχαρητήρια", γράφει η Paris η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα για πρώτη φορά και δηλω΄νει πανευτυχής, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Carter Reum, και τον γιο τους, του οποίου το όνομα δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη.

00_1.jpg

H Paris Hilton είχε γενέθλια χθες και στο πα΄ρτι έκπληξη που της οργάνωσε ο σύζυγός βρέθηκαν και οι φρεσκοαραβωνιασμένες κυρίες που γλέντησαν με την καρδιά τους.

{https://www.instagram.com/p/Co3LJvuvRPn/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.02.2023 - 15:27