Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον πιο γλυκό τρόπο

20.02.2023
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον πιο γλυκό τρόπο
photo: @imaleskou
Το πρώτο της παιδί περιμένει η Ιωάννα Μαλέσκου και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Φέτος δεν τη βλέπουμε στην τηλεόραση και, όπως προέκυψε, η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στις αρχές Ιανουαρίου και από εκείνη τη στιγμή μοιράζεται συχνά πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της περιμένοντας το παιδάκι της, όπως, για παράδειγμα κομμάτια από το πρόγραμμα γυμναστικής της.

{https://www.instagram.com/p/CoEw4CHIjTo/}

Η χθεσινή της ανάρτηση, όμως, έκρυβε μία νέα αποκάλυψη και αυτή αφορούσε το φύλο του μωρού. Κοριτσάκι περιμένει, λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου και το αποκάλυψε με δυο γλυκές φωτογραφίες σε ροζ, διακριτικό φόντο και μια τρυφερή λεζάντα.

"Είναι το λεγόμενο 'baby pink' και οι ουρανοί 'βρέχουν' αγάπη! Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η 'ομπρέλα' σου ! Με αγάπη, η μανούλα σου. It' s a girl", γράφει η παρουσιάστρια και πίσω από το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, βέβαια, κρύβεται -επίσης, διακριτικά, όπως πάντα- ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιου΄, Κωνσταντίνος Δανιάς.

{https://www.instagram.com/p/Co2FWYtIJhu/}

Η σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον γοητευτικότατο, 37χρονο εκπαιδευτή σκύλων μετρά ήδη δυο χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μάλιστα. Ίσως με την άφιξη του μωρού τους δούμε και σε κάποια επίσημη κοινή φωτογραφία σύντομα. Προς το παρόν ευχόμαστε "Με το καλό το κοριτσάκι τους".

{https://www.instagram.com/p/CgBjDDvMJpT/}

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη στα "Μις Κρήτη" το 2013 (βίντεο)

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα Δε Γίνεται" τον περασμένο Δεκέμβριο -και ήδη έγκυος, αλλά... κρυφά- η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή. "Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και την χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις και να κάνεις πράγματα σε όλους τους τομείς", είχε πει ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν θα έκανε οικογένεια είχε απαντήσει χαμογελώντας πονηρά (και κρατώντας διαρκώς μια γάτα στην αγκαλιά της κρύβοντας την κοιλίτσα της: "δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια πολύ υγιή, ζωντανή, αληθινή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς και θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και αυτό προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση".

Τελευταία τροποποίηση στις 20.02.2023 - 12:06