Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος - Ποιος είναι ο γοητευτικός σύντροφός της

09.01.2023
Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος - Ποιος είναι ο γοητευτικός σύντροφός της
Αυτή κι αν ήταν έκπληξη. Η Ιωάννα Μαλέσκου περιμένει το πρώτο της παιδί και αποφάσισε να το αποκαλύψει γιατί, όπως φαίνεται, δεν θα μπορεί να το κρύβει για πολύ ακόμη.

Παρά το ότι δεν τη βλέπουμε στην τηλεόραση φέτος (ή... εξαιτίας αυτού) η Ιωάννα Μαλέσκου ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Μία μέρα μετά την ονομαστική της γιορτή και θέλοντας να ευχαριστήσει για τις αμέτρητες ευχές, που όμως λέει η ίδια, έλαβε, η παρουσιάστρια μοιράστηκε και το "μικρό μυστικό" της, τώρα που ήρθε η ώρα να το κάνει.

"Η καρδιά μου χτυπά δυνατά", διαβάζουμε στη λεζάντα, "Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά 'διπλά'. Είναι το λεγόμενο 'δύο σε ένα'", εξηγεί και συνεχίζει, "Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο 'δώρο' της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!", ολοκληρώνει και ιδού η φωτογραφία με την κοιλίτσα που, όντως, πια... δεν κρύβεται.

Οι ευχές, όπως ήταν φυσικό, έφτασαν με μεγάλη αγάπη από όλες τις κατευθύνσεις. Μεταξύ εκείνων που ευχήθηκαν στη μέλλουσα μητέρα για τα ευχάριστα ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Φαίη Σκορδά

Όσο για τον πατέρα του παιδιού; Ο Κωνσταντίνος Δανιάς, ο γοητευτικός, 37χρονος εκπαιδευτής σκύλων με τον οποίο έχει σχέση τα τελευταία δυο χρόνια η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ο ευτυχής μέλλοντας πατέρας. Με το καλό, λοιπόν