Ryan Reynolds για το τέταρτο παιδί: «Το σπίτι είναι ένας ζωολογικός κήπος. Θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο γραφείο»

Ryan Reynolds για το τέταρτο παιδί: «Το σπίτι είναι ένας ζωολογικός κήπος. Θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο γραφείο»
Πανευτυχής και δεν το κρύβει ο, πολύτεκνος πια, Ryan Reynolds.

O Ryan Reynolds είναι πλέον ένας ευτυχής μπαμπάς τεσσάρων παιδιών αλλά και ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Επειδή καταλαβαίνει ότι οι fans του διψάνε για νέα τους έδωσε μια γεύση από αυτό που περνάει πλέον σπίτι του μετά το τέταρτο παιδί. Μιλώντας στο Power Lunch του CNBC, είπε αστειευόμενος ότι «είναι ένας ζωολογικός κήπος» στο σπίτι και «μάλλον θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο γραφείο μου».

O Ryan Reynolds έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στη Blake Lively στη σκηνή των People's Choice Awards

«Είμαστε ενθουσιασμένοι», είπε όταν μίλησε σοβαρά. «Κοιτάξτε, δεν θα το κάναμε τέσσερις φορές αν δεν το αγαπούσαμε. Πραγματικά όλοι τα πάνε φανταστικά. Αν δεν τα καταφέρναμε μέχρι τώρα, νομίζω ότι θα είχαμε, σοβαρά προβλήματα». Ωστόσο, δεν έδωσε καμία πληροφορία για το φύλο, το όνομα και την ημέρα γέννησης του μωρού, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και η Lively δεν ανακοίνωσαν την γέννηση του μωρού. «Δεν θα πω κάτι», είπε. «Δεν ανακοινώσαμε τη γέννηση, απλώς δημοσιεύσαμε μια φωτογραφία και τα μέσα ενημέρωσης έκαναν ότι κάνουν μετά από αυτό».

Blake Lively: Η φωτογραφία που μαρτύρησε πως έχει ήδη γεννήσει το τέταρτο παιδί της

Όταν η Blake Lively και ο Ryan Reynolds καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους, ο κόσμος το έμαθε από την Lively με μια διακριτική ανάρτηση στο Instagram την περασμένη Κυριακή, την ημέρα του Super Bowl, στην οποία η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει πια κοιλίτσα. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία της με τον Reynolds και την μητέρα του Tammy, «Κυριακή Puppy Bowl 2023... είμαι απασχολημένη».

{https://www.instagram.com/p/ColFDTqpp8k/}

Θυμάσαι όμως πότε η Lively ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο τέταρτο παιδί; Θα σου θυμίσουμε εμείς: Ήταν 15 Σεπτεμβρίου όταν περπάτησε με φουσκωμένη την κοιλίτσα της στο κόκκινο χαλί του Power of Women Summit του Forbes. Ωστόσο δεν αποκάλυψε ποτέ το φύλο του μωρού ή την ημερομηνία τοκετού.

Οι δύο διάσημοι και πολύ δημοφιλείς γονείς, έχουν ήδη τρεις κόρες: την 7χρονη James, την 5χρονη Inez και την 3χρονη Betty.

Εμείς να τους ευχηθούμε να τους ζήσουν!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.02.2023 - 12:10