Megan Fox: Η κρίση στη σχέση της ξεκίνησε όταν βρήκε ύποπτα μηνύματα στο κινητό του Machine Gun Kelly

Megan Fox: Η κρίση στη σχέση της ξεκίνησε όταν βρήκε ύποπτα μηνύματα στο κινητό του Machine Gun Kelly
photo: @machinegunkelly
«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» λέει η παροιμία και αυτό επιβεβαιώνεται στην περίπτωση της Megan Fox η οποία σύμφωνα με μια πηγή βρήκε «μηνύματα» στο τηλέφωνο του αρραβωνιαστικού της, Machine Gun Kelly, που την έκαναν να πιστέψει ότι είχε παράλληλη σχέση.

H σχέση των δύο διάσημων βρίσκεται σε κρίση εδώ και λιγες μέρες και όλοι το κατάλαβαν όταν η ηθοποιός διέγραψε πολλές από τις φωτογραφίες της με τον 32χρονο τραγουδιστή και δεν ήταν μόνο αυτό αλλά για να το κάνει πιο σαφές χρησιμοποίησε στίχους από το γνωστό τραγούδι της Beyoncé, «Pray You Catch Me».

Τι λένε οι στίχοι: «Μπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα/είναι όλη σου η ανάσα».

{https://www.instagram.com/p/CokQ1REubgk/}

Αργότερα το τερμάτισε διαγράφοντας εντελώς το Instagram της και βγάζοντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Μέσα σε όλο αυτό είχαμε και την εμπλοκή του ονόματος της κιθαρίστα του Kelly, Sophie Lloyd η οποία για κάποιους είναι η πέτρα του σκανδάλου. Η απάντηση, όμως, του μάνατζερ της Lloyd ήταν άμεση, διαψεύδοντας τις φήμες: «Οποιαδήποτε υπαινιγμός ότι ενήργησε με αντιεπαγγελματικό τρόπο ή αποχώρησε από τη σχέση της είναι αναληθής. Είναι ασέβεια απέναντί της ως γυναίκα και κακή δημοσιογραφία και κοινωνικός σχολιασμός να αναφέρεται οτιδήποτε άλλο».

{https://www.instagram.com/p/Cgh7XvpMzWU/}

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνουν τα προβλήματα λέγοντας ότι «Είναι χωρισμένοι, αλλά η Μegan θέλει να δει τι μπορούν να σώσουν» προσθέτοντας «Ο Machine Gun Kelly θέλει πραγματικά να επανορθώσει» ενώ άλλη πηγή δηλώνει: «Προβλήματα είχαν και στο παρελθόν, αλλά τα πράγματα φαίνονται αρκετά σοβαρά αυτή τη φορά».

Megan Fox: Στην Αθήνα ξανά μαζί με τον αγαπημένο της - H βραδινή τους έξοδος

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού (και μετά το επεισόδιο) ήταν όταν φωτογραφήθηκαν μαζί σε ένα αυτοκίνητο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λίγο μετά την αποχώρηση τους από ένα κτίριο με γραφεία συμβούλων γάμου.