Η Rebel Wilson έχασε 30 κιλά και αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας - Είναι πολύ πιο απλό από αυτό που νομίζεις

11.06.2021
Η Rebel Wilson έχασε 30 κιλά και αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας - Είναι πολύ πιο απλό από αυτό που νομίζεις
Η δημοφιλής ηθοποιός έχει γίνει μία άλλη, στην κυριολεξία.

Η Rebel Wilson ξεκίνηση το "ταξίδι" της προς μία νέα, πιο υγιή εκδοχή του εαυτού της, ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο, με την ίδια να μοιράζεται με τον κόσμο της όλη την εξέλιξη της πορείας.

"Έφτανα τα 40 και σκεφτόμουν να καταψύξω τα ωάριά μου. Οι ειδικοί μου εξήγησαν ότι όσο πιο υγιής ήμουν, τόσο καλύτερα θα πήγαινε όλη η διαδικασία. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα", εξήγησε η 41ός ετών, σήμερα, ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Shape γαι την εμφανισιακή "μετάλλαξή" της.

Στη συνέντευξη η Rebel που υπήρξε πάντα πληθωρική στη ζωή της εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευσυγκίνητη καθώς αναρωτιόταν γιατί δεν είχε σκεφτεί την υγεία της νωρίτερα.

"Απλά, δεν ήταν προτεραιότητα και δεν ήξερα πώς να το κάνω σωστά", εξήγηση με πάθος.

Ιδού η Rebel τον Φεβρουάριο του 2020, λίγο πριν πάρει την απόφαση να βάλει την υγεία της ως προτεραιότητα.

"Έγινα 40 ετών τον Μάρτιο και ένιωσα την ανάγκη να φροντίσω την υγεία μου. Δεν θέλω να χάσω κιλά για να χωράω σε ένα συγκεκριμένο νούμερο στα ρούχα. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι μια ενδοσκόπηση, ένας τρόπος να καταλάβω κι εγώ η ίδια γιατί είχα βρει διέξοδο στο φαγητό", είχε δηλώσει λίγο αργόερα η ίδια.

Πώς τα κατάφερε; Μιλώντας για τον "Χρόνο της υγείας της" στο Health η Wilson αποκάλυψε ότι ήταν το συστηματικό περπάτημα που τη βοήθησε πολύ να χάσει τα κιλά που έχασε και όχι κάποιο εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε ότι το "μέτριο περπάτημα" ήταν το βασικό "κλειδί" στην προσπάθειά της και αυτό που τελικά τη βοήθησε να ξεφορτωθεί το περιττό λίπος από το σώμα της.

Γενικότερα, τα οφέλη του περπατήματος τόσο για τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία είναι ευεργετικά. Δες εδώ πέντε σχετικά, σημαντικά σημεία.

Στη διάρκεια του "ταξιδιού" της αυτού, η Rebel Wilson παρακολούθησε ένα πρόγραμμα ευεξίας σε ειδική κλινική της Αυστρίας, όπου έμαθε, μεταξύ άλλων και για τα οφέλη του "μετρίας έντασης βαδίσματος", που πολύ σύντομα έγινε μέρος της καθημερινής της ρουτίνας.

Τα αποτελέσματα εμφανέσταστατα! Ο στόχος των 75 κιλών επετεύχθη και εκείνη δηλώνει περήφανη, όχι γιατί "μπήκε" σε ρούχα που δεν "εμπαινε" αλλά γιατί τώρα πια έχει περισσότερη ισορροπία στη ζωή της.

Εύγε. Παράδειγμα προς μίμηση η Rebel. Ξεκινάμε όλοι περπάτημα. Τώρα.

Ζωή Κίττα