Kylie Jenner: Ο μικρούλης Aire δοκίμασε το πρώτο του παγωτό και η έκφραση του είναι αξιολάτρευτη

21.02.2023
Kylie Jenner: Ο μικρούλης Aire δοκίμασε το πρώτο του παγωτό και η έκφραση του είναι αξιολάτρευτη
Μάλλον του άρεσε πολύ η γεύση του μικρούλη.

Yπάρχουν οι μαμάδες που αποφεύγουν να ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media και άλλες που με χαρά σπεύδουν να δημοσιεύσουν χαρούμενες στιγμές από τη ζωή τους με τα παιδιά τους. Ανάμεσα σε αυτές και η Kylie Jenner που την περασμένη Παρασκευή έδωσε στους fans της την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από την βόλτα της στην Disneyland με τα δύο παιδιά της, τη Stormi και τον Aire, δημοσιεύοντας στο Instagram πολλές φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι της. Μαζί τους ήταν και η μικρότερη κόρη της Kim Kardashian, η πεντάχρονη Chicago.

«Θέλω να πάω μαζί σου. Θέλω κι εγώ να πάω μαζί σου!» ακούγεται να λέει η Stormi στη μαμά της. Όλα αυτά έλαβαν χώρα στο California Adventure Park της Disney και η Jenner μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα δύο μικρά κορίτσια που περίμεναν στην ουρά φορώντας πολύχρωμα γυαλιά. «Αυτές οι δύο» έγραψε κάτω από τη λεζάντα.

Kylie Jenner: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Aire, με ένα εντυπωσιακό πάρτι και ένα γλυκό βίντεο

Και ως χαζομαμά η Κylie αργότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Aire - που ήταν βυθισμένος στο καρότσι του και κούκλος με το τζινάκι του και ένα μαύρο φούτερ - να του δίνει μια μικρή κουταλιά από παγωτό.

«Πρώτο παγωτό», έγραψε, καθώς ο Aire απολάμβανε ήσυχα τη νέα αυτή εμπειρία με ορθάνοιχτα μάτια.

aire.jpg

aire2.jpg

Και δεν είμαστε μόνο εμείς που έχουμε ξετρελαθεί με τον μικρούλη αλλά φυσικά και η μαμά του Jenner που πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της με ένα carousel από αξιολάτρευτες φωτογραφίες του, γράφοντας από κάτω: «AIRE. ο γιος μου, το φεγγάρι μου, τα αστέρια μου. Η καλύτερη χρονιά της ζωής μου μαζί σου. Μας ολοκληρώνεις άγγελέ μου. Η μαμά σε αγαπάει χρόνια σου πολλά. Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά».

Τελευταία τροποποίηση στις 21.02.2023 - 08:12