Μελίνα Νικολαΐδη: Έτσι απαντά σε όσους κατέκριναν τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

20.02.2023
Μελίνα Νικολαΐδη: Έτσι απαντά σε όσους κατέκριναν τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη
photo: @melina.nikolaidi
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γιόρτασαν ακόμη μία φορά δημόσια τον έρωτά τους με μία κίνηση που για πολλούς φάνηκε υπερβολική. Η κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη δε συμφωνεί καθόλου και απαντά στους επικριτές τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη οι δυο τους, όχι μόνο σταμάτησαν να κρύβονται αλλά βροντοφωνάζουν τον έρωτά τους όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. "Δικαίωμά τους", θα μου πεις! Και έτσι είναι. Απλά με τον ίδιο τρόπο είναι και δικαίωμα του οποιουδήποτε (εφόσον το θέλει) να εκφέρει άποψη, κυρίως επί του αισθητικού κομματιού και όχι του ουσιαστικού γιατί "τι λόγος μας πέφτει στο κάτω κάτω"!

Η Δέσποινα Βανδή μιλά στην Κατερίνα Καινούργιου για τον Βασίλη Μπισμπίκη και ξεχειλίζει από έρωτα

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η πιο πρόσφατη κατά την οποία είδαμε τον Βασίλη Μπισμπίκη να ανεβαίνει στη σκηνή όπου τραγουδά η αγαπημένη του, να χορεύει ζεϊμπέκικο για τα μάτια της μόνο, οι δυο τους να ανταλάσσουν καυτά φιλιά και στη συνέχεια εκείνος να γονατίζει, κι εκείνη να συνείζει να τραγουδά καθισμένη επάνω του.

Και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια, ιδού το στιγμιότυπο που "άναψε φωτιές".

{https://www.youtube.com/watch?v=J5Kqv5PyKaA}

Οι άνθρωποι το ζουν, δεν χωρά αμφιβολία. Και δε λογαριάζουν κανέναν. Όπως ήταν φυσικό, όμως, υπήρξαν αμέτρητες φωνές που είπαν "Μα για σταθείτε... Μήπως το παρακάνουνε; Γιατί κάποιος να το κάνει συνέχεια αυτό σα να χρειάζεται για κάποιον λόγο να διαφημίζει συνέχεια και πολύ τον έρωτά του; Έχουν και παιδιά" και άλλα τέτοια.

Πολλά ακούστηκαν όντως και η απάντηση προς υπεράσπισή τους - και προς υπεράσπιση του έρωτα, γενικότερα - ήρθε πριν από λίγο από την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη, η οποία μέσα από δύο stories θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια.

Στο πρώτο διαβάζουμε στίχους από το τραγούδι της μητέρας της, "Έρωτα θέλει η ζωή". "Έρωτα θέλει η ζωή έρωτα θέλει/Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο" ενώ στο δεύτερο story η φωτογραφία του ζεύγους και οι καρδιές που τη συνοδεύουν βάζουν την τελεία στη σκέψη της.

melina1.jpg

melina2.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή και εκείνη του το ανταπέδωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο

Πριν από λίγο και η ίδια η Δέσποινα Βανδή έκανε repost το story της κόρης της, δίνοντας, έτσι, και τη δική της απάντηση στους haters! Γιατί σε τελική ανάλυση... "Live and Let Live", έτσι δεν είναι;

3_2.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 20.02.2023 - 17:05