Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή και εκείνη του το ανταπέδωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο

16.08.2022
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή και εκείνη του το ανταπέδωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο
Χθες (15 Αυγούστου) η Δέσποινα Βανδή γιόρταζε και ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία ανάρτηση γεμάτη έρωτα. Και εκείνη του απάντησε με τον ίδιο (και καλύτερο) τρόπο!

Μία φωτογραφία όπου βλέπουμε τον ίδιο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή να κρατιούνται χέρι κοιτάζοντας με λατρεία ο ένας τον άλλο μοιράστηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη γιορτή εκείνης και η λεζάντα "είπε" πολλά περισσότερα.

"Ψυχή μου", γράφει ο ηθοποιός και η Δέσποινα του απάντησε με ένα "Αγάπη μου" (σε πρώτη φάση!)

Λίγο αργότερα η εορτάζουσα έκανε repost στα stories της την ανάρτηση του συντρόφου της και τη συνόδευσε με ακόμη μία τρυφερή προσφώνηση που ξεχείλισε έρωτα: "Ευτυχία μου" γράφει η Δέσποινα και λιώνει!

Η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή ξεκίνησε κάποια στιγμή πέρισυ τον χειμώνα και η πρώτη κοινή φωτογραφία τους στα social media ήρθε τον Ιανουάριο. Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους δεν σταματούν να μοιράζονται κοινές στιγμές τους, ούτε και να μιλούν με λόγια λατρείας ο ένας για τον άλλο.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο η Δέσποινα Βανδή και ο επί 18 χρόνια σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους ενώ και ο γάμος της Βασίλη Μπισμπίκη με την επί χρόνια σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, έληξε επίσης.