Jennifer Aniston: Αποκάλυψε στους followers της πoια είναι η καθημερινή συντροφιά της στο σπίτι

16.08.2022
Jennifer Aniston: Αποκάλυψε στους followers της πoια είναι η καθημερινή συντροφιά της στο σπίτι
Η Jennifer Aniston ξέρει πώς να τραβήξει την προσοχή στον λογαριασμό της στο Instagram. Δεν δημοσιεύει πολύ συχνά post ή stories και δίνει σπάνια στους θαυμαστές μια γεύση από τη ζωή της στο σπίτι. Όπως για παράδειγμα μια πρόσφατη σύντομη ματιά στα αξιολάτρευτα κατοικίδιά της, τον Lord Chesterfield και τον Clyde, που φαίνεται να αποτελούν τεράστιο μέρος της πρωινής ρουτίνας της.

Η Aniston ξεκίνησε χαλαρά το περασμένο Σαββατοκύριακο της. Η 53χρονη σταρ φορούσε μια κοντή fleece ρόμπα ενώ χαλάρωνε στον καναπέ. Eπιδείκνυε τα λεπτά γυμνασμένα πόδια της ενώ εκδήλωνε την αγάπη της στον Lord Chesterfield με ένα χαριτωμένο ζούληγμα στη μύτη. Ο Clyde δεν μπήκε καν στον κόπο να συμμετάσχει στη διασκέδαση καθώς ήταν πολύ απασχολημένος με τον υπνάκο του στο άνετο μαξιλάρι. Η Jennifer έγραψε στη λεζάντα με το καρουζέλ των φωτογραφιών, «Morning», με ένα γλυκό emoji.

Η αγάπη της Aniston για τα ζώα μετρά πολλές δεκαετίες, και μάλιστα έχει δηλώσει στο περιοδικό Dogs Monthly ότι θεωρεί τα μαλλιαρά μωρά της «πραγματικούς φίλους» της. «Είχα έναν σκύλο, τον Νorman, ο οποίος ήταν τόσο υπέροχος και ήταν ο καλύτερός μου φίλος για πολλά χρόνια», εξήγησε συγκινημένη. «Όταν έφυγε στα 15 του, ήμουν συντετριμμένη και έκανα τατουάζ το όνομά του στο δεξί μου πόδι, οπότε εξακολουθεί να έρχεται βόλτες μαζί μου».

Κάθε κουτάβι που έχει την τύχη να υιοθετηθεί από την σταρ του The Morning Show βρίσκεται σε υπέροχα χέρια καθώς τα περιβάλλει με αγάπη.

Δεν είναι περίεργο που η Aniston λατρεύει τη ζωή με τα σκυλιά της καθώς είναι ένας γαλήνιος και ήρεμος τρόπος για να ξεκινάει την κάθε μέρα της- μια στιγμή γαλήνης, ένας υπνάκος και ένα γλυκό τρίψιμο στο αυτί του κουταβιού της.