Η Δέσποινα Βανδή μιλά στην Κατερίνα Καινούργιου για τον Βασίλη Μπισμπίκη και ξεχειλίζει από έρωτα

06.10.2022
Η Δέσποινα Βανδή μιλά στην Κατερίνα Καινούργιου για τον Βασίλη Μπισμπίκη και ξεχειλίζει από έρωτα
"Ο έρωτας στα 50, Κατερίνα, έχει άλλη δυναμική", λέει η Δέσποινα Βανδή και συμπληρώνει πως νιώθει ότι τον Βασίλη Μπισμπίκη τον έστειλε στη ζωή της ο Θεός.

Μια πολύ όμορφη συνέντευξη έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου και, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση έφτασε και στα προσωπικά της.

Η σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, πια, έτσι μπορεί να μιλά ανοιχτά γι' αυτή. Αρχικά, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως μίλησε στα παιδιά της για εκείνον, εξηγώντας πως θέλησαν τα ίδια να τον γνωρίσουν όταν τους είπε ότι υπάρχει ένας άνθωπος για τον οποίο έχει συναισθήματα.

"Εχουν αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη και προσωπική σχέση μεταξύ τους" στο μεταξύ γεγονός που τη συγκινεί ιδιαίτερα ενώ στη συζήτηση τόνισε πως η σχέση αυτή προέκυψε τελείως ξαφνικά σε μια εποχή που ούτε καν σκεφτόταν ότι θα μπορούσε κάτι να συμβεί και όλοι νιώσαμε ότι μιλά για αυτή σαν το πιο σημαντικό δώρο που έλαβε.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 18 ετών και ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

"Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Είναι πιο ουσιαστικός. Γιατί έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Δε βάζεις νερό στο κρασί σου. Δεν έχεις ανάγκη να κάνεις συμβιβασμούς. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί. Είχα ξεχάσει να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου και, σιγά σιγά, έδιωξε όλες τις άμυνες και είπα ναι, αυτό θέλω να το ζήσω, μου αξίζει να το ζήσω», είπε η Δέσποινα Βανδή και η λάμψη της τα λέει όλα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή και εκείνη του το ανταπέδωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο

"Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας με έναν τρόπο που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατό", συνέχισε η τραγουδίστρια με την Κατερίνα Καινούργιου να παραδέχεται: "έναν τέτοιον έρωτα θέλω να ζήσω". Και ποιος δεν θέλει, Κατερίνα μου, και ποιος δεν θέλει...