Η Hilary Swank είναι 48 ετών, περιμένει δίδυμα και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη

06.10.2022
Η Hilary Swank είναι 48 ετών, περιμένει δίδυμα και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη
"Ένα θαύμα". Έτσι χαρακτηρίζει την εγκυμοσύνη της -που είναι και διπλή- η Hilary Swank, ενώ συμπληρώνει ότι "η μητρότητα είναι κάτι που περίμενε πολύ καιρό".

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Hilary Swank και ο σύζυγός της, Philip Schneider, καθώς τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο τους πρόκειται να γίνουν πρώτοι φορά γονείς -και μάλιστα σε δίδυμα.

Ούσα στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, πια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανακοίνωσε τα νέα μέσα από μία ανάρτηση. "Έρχονται σύντομα. Διπλοί μπελάδες", γράφει στη λεζάντα η Hilary και καμαρώνει για την κοιλίτσα της που έχει αρχίσει να φουσκώνει.

Γίνεσαι μαμά μετά τα 40; Τρία πλεονεκτήματα και τρεις κίνδυνοι για την περίπτωσή σου

Εκτός από τη δική της ανάρτηση, η 48χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε σε δύο εκπομπές σήμερα όπου μίλησε για τα ευχάριστα νέα της, δίνοντας και μερικές ακόμη πληροφορίες.

Αρχικά η Swank εμφανίστηκε στο Good Morning America όπου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. "Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Θα γίνω μαμά. Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο ωραίο που μπορώ να μιλάω γι’ αυτό και να το μοιράζομαι", είπε τρυφερά στους παρουσιαστές η ηθοποιός.

Λίγη ώρα αργότερα η μέλλουσα μανούλα εμφανίστηκε και στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan όπου αφού εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή της, χαρακτήρισε την εγκυμοσύνη της "ένα πραγματικό θαύμα" ενώ εξήγησε ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες για διπλή κύηση καθώς και η δική της γιαγιά και η γιαγιά του συζύγου της, ήταν δίδυμες.

Με το καλό τα μωράκια, λοιπόν!