Kylie Jenner: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Aire, με ένα εντυπωσιακό πάρτι και ένα γλυκό βίντεο

Kylie Jenner: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Aire, με ένα εντυπωσιακό πάρτι και ένα γλυκό βίντεο
Ο χρόνος τρέχει γρήγορα και ο γιος της Kylie Jenner είναι ήδη ενός έτους! Η Jenner γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του πανέμορφου αγοριού της, το οποίο μοιράζεται με τον Travis Scott και δεν χορταίνουμε τη γλύκα του!

Η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics μοιράστηκε ένα νέο βίντεο του Aire για τα πρώτα του γενέθλια και είναι γεμάτο από στιγμές που είναι τόσο πολύτιμες. Από τις αγκαλιές δίπλα στην πισίνα, μέχρι τις κούνιες με τη μαμά και το παιχνίδι με τη μεγάλη αδερφή του Stormi, ο Aire είναι μια απόλαυση.

«ΑIRE. ο γιος μου, το φεγγάρι μου, τα αστέρια μου», έγραψε η Jenner στο γλυκό αφιέρωμα, το οποίο μοιράστηκε και στο Instagram. «Η καλύτερη χρονιά της ζωής μου μαζί σου».

«Μας ολοκληρώνεις άγγελέ μου», συνέχισε. «Η μαμά σε αγαπάει. Χρόνια πολλά. Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά». Πώς μπορείς να μην συγκινηθείς;

Το βίντεο, που έχει ως μουσική υπόκρουση την εκτέλεση της Christina Perri του «You Are My Sunshine», δείχνει πολλές γλυκές στιγμές μεταξύ Jenner και Aire στην παραλία, στο σπίτι και στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Φαίνεται τόσο όμορφος με τα σγουρά καστανά μαλλιά και το τεράστιο χαμόγελο. Αλλά το αγαπημένο μας σημείο είναι ένα σύντομο κλιπ με τη Stormi, όπου το αγοράκι ντυμένο με πιτζάμες παίζει με τη μεγάλη αδερφή του με τόση αγάπη στα μεγάλα, λαμπερά μάτια του. Φαίνεται να έχουν ήδη ισχυρό δεσμό!

{https://www.youtube.com/watch?v=uIU7o9GfTO8}

Τα σχόλια και οι ευχές ήρθαν από παντού κι εμείς ξεχωρίζουμε αυτό της Hailey Bieber που έγραψε: «Κλαίω».

0 1

Ο Aire γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2022 και αρχικά ονομαζόταν Wolf. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, αυτό ήταν ακόμα το όνομά του, όπως είχε πει η σταρ των Kardashians στον James Corden, «Δεν έχουμε αλλάξει επίσημα, νομικά το όνομα. Το όνομά του είναι ακόμα Wolf».

Τελικά ανακοίνωσε το όνομά του στις 21 Ιανουαρίου 2023, μαζί με μια σειρά από αξιολάτρευτες φωτογραφίες που έδειχναν το πρόσωπο του Aire για πρώτη φορά.

Την 1η Φεβρουαρίου, η Jenner γιόρτασε τα γενέθλια της Stormi με ένα story όπου κυριαρχούσαν τα τεράστια μπαλόνια. Συμπεριέλαβε τον Aire στα custom t-shirts γενεθλίων, τα οποία ήταν (φυσικά) καταπληκτικά.

Την Παρασκευή, η Jenner μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram Story της για το πάρτι του Aire με θέμα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το πάρτι περιλάμβανε ένα τεράστιο φουσκωτό πρόσωπο του Aire, ένα γιγάντιο ball pit, μπαλόνια που έγραφαν το όνομά του και μικρά μηχανοκίνητα αυτοκίνητα για να κυκλοφορούν τα παιδιά.

Η τούρτα γενεθλίων ήταν σε σχήμα αυτοκινήτου με το προσωπάκι του στη Aire στη θέση του οδηγού!

a3

a2

a1

Τελευταία τροποποίηση στις 06.02.2023 - 14:28