Η Ελένη Ράντου μιλάει για τα σκοτάδια της: «Μόνο η οικογένεια μου μπορεί να τα κουβαλήσει...»

Η Ελένη Ράντου μιλάει για τα σκοτάδια της: «Μόνο η οικογένεια μου μπορεί να τα κουβαλήσει...»
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η Ελένη Ράντου με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Το πάρτι της ζωής μου” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στα σκοτάδια της ζωής της για τα οποία όπως τονίζει ντρέπεται και προτιμά να τα μοιράζεται μόνο με τον εαυτό της.

rantou71 682x384

Το ξέσπασμα της Ελένης Ράντου: "Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε"

H ίδια μίλησε αρχικά για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και αναφέρθηκε σε 5.000 λόγους για τους οποίους αξίζει να ζει κανείς.

Νομίζω είναι ένας που δεν τον έχω συμπεριλάβει στο έργο. Το να μοιράζομαι, τόνισε. Όπως είπε στη συνέχεια της έχει συμβεί πολλές φορές να έχει πάει κάπου και να τρώει κάτι καταπληκτικό ή να βλέπει ένα υπέροχο τοπίο. Και πάντα όπως λέει σκέφτεται, «αχ, ποιους να πάρω τηλέφωνο να το ζήσουν κι αυτοί; Με ποιον να το μοιραστώ;».

eleni rantou lefko zivango 1

Η δημοσιογράφος ρώτησε στη συνέχεια την Ελένη Ράντου με ποιους μοιράζεσαι τις ζόρικες στιγμές.

Η ίδια απάντησε πως απομονώνεται. "Σκέφτομαι δηλαδή τώρα τον κύκλο μου και διαπιστώνω πως είναι πολύ περιορισμένος. Είμαι δύσκολη στο να ανοιχτώ, οπότε τα δύσκολα ακόμη δυσκολότερα τα ακουμπάω κάπου. Μόνο η οικογένεια μου μπορεί να τα κουβαλήσει – και αυτό αναγκαστικά, γιατί δεν μπορώ να τους αποφύγω. Ζούμε στο ίδιο σπίτι! Ντρέπομαι πολύ για τα σκοτάδια μου. Ντρέπομαι να κάνω κοινωνό κάποιον. Είναι σαν να φέρνω ανθρώπους την ώρα που πάω στην τουαλέτα. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.02.2023 - 13:49