Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Χιόνισε στην Αττική και το γιόρτασαν στα social media οι εγχώριοι celebrities

06.02.2023
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Χιόνισε στην Αττική και το γιόρτασαν στα social media οι εγχώριοι celebrities
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Χριστίνα Μπόμπα και πολλοί άλλοι έλληνες celebrities μοιράστηκαν τις όμορφες , χιονισμένες στιγμές τους στα social media.

Πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργεί μια χιονόπτωση δεν παύει να προσφέρει αφορμή για διασκέδαση και απόλαυση, πέρα από τη λευκή ομορφιά που γεμίζει το μάτι, έτσι κι αλλιώς!

Γέμισαν τα social media με "λευκές" αναρτήσεις λοιπο΄ν!

Εν μέσω Μπάρμπαρα, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 35 ετών και το γιόρτασε με glam look και σαμπάνια μέσα τα χιόνια!

{https://www.instagram.com/p/CoSOOHDtUvv/}

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πάλι, ντύθηκε καλά, πήρε το μικρόφωνο και βγήκε στο χιόνι για την πρώτη καλημέρα της σημερινής εκπομπής της με το "Happy Day". ΄Όσο για τον Κώστα Φραγκολιά; Εκείνος δείχνει να απολαμβα΄νει την κατάσταση σα μικρό παιδί!

{https://www.instagram.com/p/CoT_KfWq_9j/}

Ιωάννα Τούνη: Το απίθανο βίντεο με τις διάφορες φάσεις της εγκυμοσύνης που μοιράστηκε δίνει την πιο τρυφερή έμπνευση

Ντυμένοι με ασορτί φόρμες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήραν τον γιο τους αγκαλιά και βγήκαν έξω για τα πρώτα οικογενειακα΄ τους παιχνίδια στο χιόνι.

{https://www.instagram.com/p/CoSgLtpopeV/}

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απαθανάτισε τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιο τους, Νίκο Βασιλειάδη Κούρκουλο στην απογευματινή τους βόλτα, μόλις που είχε ξεκινήσει η κακοκαιρία.

kourkoulou

Ο Σάκης Τανιμανίδης καταγράφει σε βίντεο τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, και τις δίδυμες κόρες τους, Φιλίππα και Αριάννα να απολαμβάνουν το χιόνι.

xristina bomba

Οι κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα βλέπουν χιόνι πρώτη φορά - Το πιο όμορφο βίντεο που θα δεις σήμερα

H Μαρία Ηλιάκη απόλαυσε μια βόλτα στα χιόνια με την κόρη της και μοιράστηκε τη στιγμή στα stories της.

iliaki

Τελευταία τροποποίηση στις 06.02.2023 - 19:47