Ιωάννα Τούνη: Το απίθανο βίντεο με τις διάφορες φάσεις της εγκυμοσύνης που μοιράστηκε δίνει την πιο τρυφερή έμπνευση

20.01.2023
Ιωάννα Τούνη: Το απίθανο βίντεο με τις διάφορες φάσεις της εγκυμοσύνης που μοιράστηκε δίνει την πιο τρυφερή έμπνευση
Η Ιωάννα Τούνη περνά τις πρώτες μέρες στο σπίτι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, μοιράζεται πολλές λεπτομέρειες με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά η τελευταία της ανάρτηση έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.

Δέκα μέρες πέρασαν από τη γέννηση του γιου της και η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο βίντεο που έφτιαξε καταγράφοντας διαφορετικές στιγμές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μια από τις πιο σηματικές στιγμές της ζωής της βίωσε μόλις η ελληνίδα influence και θέλησε να καταγράψει το ταξίδι αυτό βήμα βήμα. Σήμερα, λοιπόν, μοιράστηκε μερικά από αυτά τα βήματα ξεκινώντας από τη στιγμή που η κοιλίτσα της ήταν μια σταλιά μέχρι τη στιγμή που κρατούσε στα χέρια τον γιο της.

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη ιδέα που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για όλες τις εγκυμονούσες, ειδικά αν βρίσκονται στην αρχή αυτού του ταξιδιού!

Η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στις 10/1/2023 και μία μέρα αργότερα μοιράστηκε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία όπου τον παρουσίασε ως "Το μικρό θαυματάκι μας 🤍🍼"