Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

20.01.2023
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη
Η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται

Τη δική της απάντηση μέσω social media έδωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου σχετικά την είδηση του χωρισμού της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, απαντώντας παράλληλα στα σχόλια που έγιναν για τη διαφορά ηλικίας τους.

Σοφία Αλιμπέρτη: "Έχασα φίλους, παρέες, την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας κι έπαθα κατάθλιψη"

Πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: "Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα".

Η Ιωάννα Τούνη στην πρώτη φωτογραφία με τον γιο της: "Θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά"

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: "Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός".