Η Jennifer Lopez λέει ότι το μετατραυματικό της στρες οδήγησε στον τελευταίας στιγμής γάμο της με τον Ben Affleck

20.01.2023
Η Jennifer Lopez λέει ότι το μετατραυματικό της στρες οδήγησε στον τελευταίας στιγμής γάμο της με τον Ben Affleck
«Πριν από είκοσι χρόνια, υποτίθεται ότι θα παντρευόμασταν, και κάπως όλα κατέρρευσαν τότε», είπε στον Jimmy Kimmel

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν πήραν την απόφαση να παντρευτούν στο Las Vegas παρά μόνο λίγες ώρες πριν από την τελετή, αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε μια νέα συνέντευξη - και η απόπειρα γάμου τους το 2003 είχε μεγάλη σχέση με αυτό.

Pierce Brosnan - Keely Shaye Smith: Η ιστορία αγάπης ενός από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ

Η Lopez βρέθηκε καλεσμένη στο "Jimmy Kimmel Live!" για να μιλήσει για τη νέα της ταινία, "Shotgun Wedding". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε για τον δικό της γάμο με τον Affleck, παραδεχόμενη ότι ο σχεδιασμός του έγινε «τόσο αγχωτικός». Οι περιστάσεις, είπε, σχεδόν άρχισαν να της θυμίζουν την πρώτη εμπειρία του γάμου της με τον Affleck πριν από 20 χρόνια, όταν το ζευγάρι που τότε αρραβωνιάστηκε κατέληξε να μην παντρευτεί επειδή η εξωτερική πίεση το έκανε να φαίνεται αδύνατο.

«Πριν από είκοσι χρόνια, έπρεπε να παντρευτούμε, και κάπως όλα κατέρρευσαν τότε. Και αυτή τη φορά, είχα οπωσδήποτε ένα μικρό μετατραυματικό στρες. Σκέφτηκα, 'Συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει πραγματικά αυτό;' Και ήμασταν τόσο χαρούμενοι, και φυσικά έγινε αλλά ένιωσα ότι ο γάμος ήταν τόσο αγχωτικός».

Κim Kardashian: Δεν είναι και πολύ καλή η γνώμη της για τη νέα σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori

Αυτή τη φορά, η Lopez είπε ότι αυτή και ο Affleck είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν μόνο μία φορά, στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Georgia, αλλά είχε αρχίσει να φαίνεται δύσκολο λόγω της ακραίας προσοχής του Τύπου και των παπαράτσι. Ο κύκλος τους πρότεινε να σκεφτούν την Ιταλία, αλλά η Lopez ήθελε να γίνει η τελετή στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ζουν και οι δύο. Έτσι, είπε, ο Affleck πρότεινε μια μέρα να τρέξουν στο Las Vegas.

Η Lopez είπε ότι είχε προγραμματίσει μια πρόβα για εκείνη την ημέρα, οπότε ο Affleck φρόντισε να το σχεδιάσει. «Μου είπε, 'Πήγαινε στην πρόβα. Όταν επιστρέψεις εδώ, θα τα φτιάξω όλα. Τρία από τα παιδιά μας ήταν στην κατασκήνωση, δύο από αυτά ήταν μαζί μας, και εκείνος είπε ότι θα γίνουν οι μάρτυρές μας. Πάμε. Θα το κάνουμε απόψε'. Και το κάναμε», είπε.