Madonna: Ο όμορφος χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τα παιδιά της

20.01.2023
Madonna: Ο όμορφος χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τα παιδιά της
Έξι παιδιά έχει η Madonna, δύο από τα οποία είναι βιολογικά (η 26χρονη Lourdes Leon και ο 23χρονος Rocco Richie) και τέσσερα υιοθετημένα (o 17χρονος David Banda, η 17χρονη Mercy James και οι 10χρονες Estere και Stella Mwale) παραδέχεται, όμως, μεταξύ άλλων, ότι μόνο εύκολο δεν είναι να έχει κανείς μητέρα την ίδια...

Κάτι μεταξύ θεάς και Παναγίας... Η Madonna ποζάρει στο εξώφυλλο της ισπανικής, ιταλικής και γαλλικής έκδοσης του Vanity Fair Icon Issue για τον Φεβρουάριο του 2023 με μια πολύ ιδιαίτερη φωτογράφηση που θυμίζει έργο τέχνης. Και είναι πολύ ταιριαστό που η μαμά των έξι παιδιών αναφέρθηκε στην τέχνη μιλώντας για την ανατροφή των παιδιών της.

«Σήμερα ακόμα παλεύω να καταλάβω πώς να είμαι και μητέρα και να κάνω τη δουλειά μου», είπε στο Vanity Fair, περιγράφοντας τη μητρότητα ως «την πιο δύσκολη, την πιο σκληρή μάχη». Η τραγουδίστρια του «Material Girl» είναι μαμά της Lourdes, του Rocco, του David, της Mercy και των διδύμων Stelle και Estere. Είπε ότι είναι «μια πρόκληση» για τα παιδιά της να μεγαλώνουν με την ίδαι ως μαμά τους και χρησιμοποίησε την καλύτερη μεταφορά για τη μητρότητα.

Madonna: Αυτοί είναι οι 6 αυστηροί κανόνες ανατροφής των παιδιών της

«Γιατί όποιος κι αν είσαι, το να κάνεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις είναι έργο τέχνης», είπε η Μadonna. «Και κανείς δεν σου δίνει ένα εγχειρίδιο. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη. Είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί πολύ χρόνο. Και είναι εξαντλητικό γιατί δεν υπάρχει ποτέ ξεκούραση».

Χαρακτήρισε την ανατροφή των παιδιών «έργο τέχνης» και αυτό είναι πραγματικά τόσο όμορφο. Σίγουρα, το «τελικό προϊόν» - γνωστό και ως χαρούμενοι, ανεξάρτητοι, ευγενικοί, καλά προσαρμοσμένοι ενήλικες - μοιάζει πολύ με έργο τέχνης, αλλά πίσω από το αριστούργημα κρύβεται μια ζωή γεμάτη αγάπη.

Νικολέτα Μακρή