Kris Jenner: Αποκαλύπτει πώς νιώθει που 9 από τα 12 εγγόνια της γεννήθηκαν εκτός γάμου

20.01.2023
Kris Jenner: Αποκαλύπτει πώς νιώθει που 9 από τα 12 εγγόνια της γεννήθηκαν εκτός γάμου
Η γυναίκα που δημιούργησε ένα από τα πιο ισχυρά brands στον κόσμο -και τον όρο Momager, για να μην ξεχνιόμαστε- παραδέχεται ότι είναι πολύ παλιομοδίτικη.

Η 67χρονη Kris Jenner είναι η ηγετική φυσιογνωμία μιας από τις οικογένειες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Και παρόλο που οι διάσημες κόρες της φαίνονται να δημιουργούν τις τάσεις, η συγκεκριμένη μαμά παραδέχεται: «Είμαι πολύ παλιομοδίτικη». Και όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι κόρες της καθοδηγούν τις δικές τους οικογένειες, φαίνεται ότι δεν ακολουθούν πάντα τα βήματά της και η Κris είναι απόλυτα ειλικρινής για το πώς νιώθει γι' αυτό.

Kris Jenner: Σε ποιας τραγουδίστριας το βίντεο κλιπ κάνει την εμφάνιση της;

Η Kris Jenner έμεινε έγκυος αμέσως μετά τον γάμο της

Η Κris παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, τον Robert Kardashian, το 1978. Και εξήγησε ότι έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, την Kourtney Kardashian, μετά τον γάμο. Η Kris σημείωσε, «Έκανα την Kourtney 9 μήνες, 2 εβδομάδες και 2 μέρες αργότερα». Στη συνέχεια, αποκάλυψε, «Έμεινα έγκυος στο μήνα του μέλιτος».

Αργότερα γέννησε τις κόρες Kim, Khloé και τον γιο της Rob Kardashian με τον πρώτο της σύζυγο. Και χρόνια αργότερα, η Kris έκανε την Kendall και την Kylie στον γάμο της με τον Bruce Jenner. Και σήμερα, πέντε από τα έξι παιδιά της έχουν τα δικά τους παιδιά, κάνοντας την Kris μια περήφανη γιαγιά δώδεκα εγγονιών.

Εννιά από τα εγγόνια της γεννήθηκαν εκτός γάμου

Η Kourtney έχει τρία παιδιά με τον πρώην φίλο της, Scott Disick. Η Kim γέννησε την κόρη της North και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Kanye West το 2014 και απέκτησε μαζί του άλλα τρία παιδιά. Η Khloé έχει δύο παιδιά με τον πρώην φίλο Tristan Thompson. Ο Rob έχει μια κόρη με την πρώην του, Blac Chyna, και τέλος, η Kylie, η μικρότερη κόρη της Kris, απέκτησε δύο δικά της παιδιά με τον Travis Scott.

Πώς, όμως, αισθάνεται που οι κόρες της δεν ακολούθησαν το παράδειγμα της και έκαναν τα παιδιά τους εκτός γάμου;

Η Kris Jenner δέχεται ότι ο χρόνος εξελίσσεται και ότι περιμένει τα παιδιά της να ζήσουν όπως εκείνη. Είπε ότι «ολοένα και περισσότερο κατανοεί» τις επιλογές των παιδιών της και ότι γνωρίζει καλά τη «μεγάλη διαφορά ηλικίας» μεταξύ τους.

Η διάσημη μαμά παραδέχτηκε επίσης, «Έχω περάσει τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μου που η εκ των υστέρων γνώση είναι πολύ σημαντική γιατί έμαθα τόσα πολλά στην πορεία που δεν ήξερα τίποτα πριν».

Η Kris Jenner πριν τις πλαστικές ήταν ίδια η Kim Kardashian!

Είναι μια υποστηρικτική μαμά

Η Κris επιβεβαιώνει ότι θα είναι εκεί για τα παιδιά της ότι κι αν γίνει. Εξήγησε, «Θα μπορούσαν να μου καταλογίσουν οτιδήποτε και είμαι εδώ για αυτά». Και επιμένει ότι δεν θα κατηγορήσει ποτέ τους απογόνους της για τις αποφάσεις που παίρνουν. Είπε, «Δεν υπάρχει τίποτα που θα κρίνω. Καθόλου. Εννοώ ότι δεν θα το έκανα ποτέ».