Οι trolls ενίσχυσαν το «μίσος για τον εαυτό» της Hailey Bieber μετά τη γέννα

22.05.2025
Οι trolls ενίσχυσαν το «μίσος για τον εαυτό» της Hailey Bieber μετά τη γέννα
Η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι οι φήμες περί διαζυγίου έκαναν ακόμη πιο δύσκολη την περίοδο μετά τη γέννηση του παιδιού της

Ήταν μια εποχή μεγάλων αλλαγών για τη Hailey Bieber από τότε που εκείνη και ο σύζυγός της, Justin Bieber, καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο, Jack Blues, τον Αύγουστο του 2024. Ένα πράγμα, ωστόσο, παρέμεινε σταθερό: η διαρκής εικασία για τη σχέση τους. Η νέα μαμά μίλησε πρόσφατα στη Vogue για την περίοδο μετά τον τοκετό, παραδεχόμενη ότι το ατελείωτο μίσος στο διαδίκτυο έκανε μια ήδη «πολύ δύσκολη» εμπειρία ακόμα πιο σκληρή.

«Μίσος για τον εαυτό» και διαδικτυακοί τρολς

Η Bieber περιέγραψε τη γέννα ως «το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει ποτέ», όμως οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Παραδέχτηκε ότι υπέφερε από δυσμορφία σώματος μετά τον τοκετό, συμπεριλαμβανομένων έντονων αισθημάτων «αυτο-μίσους». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη Vogue, έμπαινε και διάβαζε ηθελημένα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

AP25126033353596 22c35

«Δεν είσαι πια το ίδιο άτομο που ήσουν πριν. Αλλάζεις από την κορυφή ως τα νύχια», είπε. «Και νομίζω ότι υπήρξε μια περίοδος που είχα εμμονή να επανέλθω στο πώς ήμουν πριν. Και μετά έπρεπε να περάσω στη φάση της αποδοχής: δεν θα επιστρέψω. Οπότε η ερώτηση ήταν, “Πώς θέλω να προχωρήσω; Ποια θέλω να είμαι;”»

Πέρα από αυτά, οι φήμες για τον γάμο της ήταν ανελέητες. Όπως είπε, έκαναν τη δύσκολη διαδικασία του να «μάθεις μια νέα εκδοχή του εαυτού σου» ακόμα πιο σκληρή.

«Ήταν σκέτη τρέλα για το μυαλό»

«Το να το περνάς αυτό και ταυτόχρονα να μπαίνεις κάθε μέρα στο ίντερνετ και να βλέπεις ότι λένε “θα χωρίσουν”, “δεν είναι ευτυχισμένοι”: είναι σκέτη τρέλα για το μυαλό», είπε. «Δεν μπορώ καν να το εξηγήσω. Είναι μια τρελή ζωή αυτή που ζω».

Η απάντησή της

Η Bieber, η οποία παραδέχτηκε στη Vogue ότι κάποτε ήταν «όχι τόσο συγκρουσιακή», ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά την κατάσταση γύρω από τον γάμο της: «Η πραγματική μου ζωή είναι ότι ξυπνάω με την όμορφη οικογένειά μου και τον γιο μου και τους φίλους μου. Έχω ανθρώπους που με ξέρουν και με αγαπούν κι εγώ τους αγαπώ».

Ο Justin τη στήριξε με e-mail του προς τη Vogue, λέγοντας ότι ο γάμος τους ήταν «το πιο έξυπνο πράγμα που έχει κάνει ποτέ» και ότι ζει «τις μέρες που πάντα ονειρευόταν».

Όταν κυκλοφόρησε το τεύχος της Vogue στις 20 Μαΐου, ο Justin δημοσίευσε το εξώφυλλο στο Instagram του και παραδέχτηκε πως, σε έναν «τεράστιο καβγά» στο παρελθόν, της είχε πει ότι «ποτέ δεν θα ήταν στο εξώφυλλο της Vogue». Παραδέχτηκε ότι ήταν «πολύ κακό» και στη συνέχεια έγραψε: «Μωρό μου, το ξέρεις ήδη, αλλά συγχώρεσέ με που είπα πως δεν θα πάρεις εξώφυλλο στη Vogue, γιατί προφανώς έκανα μεγάλο λάθος».

AP24130702530365 48575

Πρόσφατα αναφέρθηκε επίσης στη δυσκολία του να ζει υπό συνεχή παρακολούθηση. Σε ανάρτησή του στο Instagram στις 24 Απριλίου, μίλησε για «αυτούς τους ανθρώπους που είναι κακοί και πληγώνουν» και είπε πως «οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν ανθρώπους». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Και ειλικρινά, αν ήμουν στη θέση σου, θα ήταν δύσκολο να μην ζηλέψω βλέποντας εμένα και τη Hailey να τα σπάμε τόσο τρελά». Περιέγραψε τον εαυτό τους ως «τους Joneses που δεν μπορείς με τίποτα να τους προλάβεις».

Τελευταία τροποποίηση στις 21.05.2025 - 14:03